Za křivá obvinění budu chtít po státu stovky milionů, říká Starka

12.01.2012 14:31

Prezident příbramského fotbalového klubu Jaroslav Starka poskytl rozhovor týdeníku Ekonom, kde uvedl, že bude žalovat stát o stovky milionů kvůli křivým obviněním jeho osoby. Kritizuje hlavně policii.

Za křivá obvinění budu chtít po státu stovky milionů, říká Starka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze - ilustrační foto

„Já samozřejmě respektuji policii, ale ona má určité přání, a to přání se jmenuje Starka. Na inspekci ministerstva vnitra mi jednou řekli: „Pane Starka, tam je člověk, který vás tak nemá rád, že ho ani vaše smrt neuspokojí," prohlásil Starka.

Vadí mu hlavně případ, kdy se na něj podle jeho názoru snažila policie hodit únos Lamberta Krejčíře. Podle Starky zfalšovali důkazy, a proto bude žádat odškodné. „Chci žalobu podat ještě tento měsíc. Teď to počítáme s mým právníkem Juliem Kramaričem a mohu vás ujistit, že budeme chtít několik set milionů korun,“ říká Starka.

Popírá také, že by kolem fotbalu bylo příliš kriminality. Tvrdí také, že sám nemá žádný majetek a všechno vlastní jeho rodina. „Jsou tam nějaké hotely, restaurace. Nikdy jsem neměl potřebu to sčítat. Já nesním pět řízků, nepotřebuji pět aut,“ uvedl příbramský boss.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …