Boural a pak šel tančit. Bulvár opět řeší Okamuru

24.01.2012 7:11

Možný prezidentský kandidát Tomio Okamura si na nezájem médií rozhodně stěžovat nemůže. Poté, co v pátek boural se svým drahým vozem, si o víkendu bulvární deník vzal na paškál jeho účast na plese v Otrokovické besedě.

Boural a pak šel tančit. Bulvár opět řeší Okamuru
Foto: Martin Kovář
Popisek: Tomio Okamura

Někdo by možná smutnil, že zdemoloval své luxusní auto za čtyři miliony, ale Okamura ne, ten se hned den poté šel bavit a ještě s polonahou přítelkyní po boku - tak ve zkratce píše o Okamurově víkendu deník Blesk. Podnikatel si z toho očividně nic nedělá, jen se letmo vyjádřil ke svému nepříliš k dokonalosti dovedenému tančení - prý se to teprve učí.

"Monika absolvovala základy a já neumím tančit vůbec," přiznal se a "práskl" i svou přítelkyni studentku Moniku Talašovou. "Tak jsme se přihlásili do tanečních. První hodinu jsme absolvovali teprv před dvěma týdny."

K článku Blesk ještě přidal "módní policii", podle ní měl Okamura přítelkyni koupit nějakou vhodnější plesovou róbu. V kratičkých tělových šatech, vysokých černých jehlových podpatcích a loknách totiž "očima Františky" vypadala jako "princezna od tyče".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…