Exekutoři i novináři jsou pitomci, rozsekl to Korecký

24.01.2012 12:34

Komentátor Miroslav Korecký z časopisu Týden se pozastavuje nad chováním exekutorů, ale hlavně novinářů v otázce exekuce památek hlavního města Prahy. Podle něj šlo skoro o šíření poplašné zprávy.

Exekutoři i novináři jsou pitomci, rozsekl to Korecký
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační koláž.

MF DNES psala o problému dokonce na pěti stranách. „Pod působivou fotografií se zabaveným Karlovým mostem se čtenář dovídal o tom, jak město kromě tohoto klenotu přijde i o Staroměstské náměstí, Petřínskou rozhlednu, Obecní dům  nebo zoologickou zahradu, neboť na všechny je uvalena exekuce,“ píše Korecký.

Zasmrádlý čurbes

Komentátor samozřejmě připouští, že drzost a hloupost mnoha exekutorů je neuvěřitelná. Přesto by ale žádná chyba exekutorů neměla být podle něj důvodem pro šíření poplašné zprávy jen proto, že se o víkendu nic moc nedělo.

„Ale možná buďme nakonec rádi, že si média k rozpracování vybrala právě zprávu o exekuci Karlova mostu. Jinak by totiž na tolika stranách musela rozpálit hlavní referát lidoveckého šéfa Pavla Bělobrádka na ideové konferenci o tom, že je v Česku "zasmrádlý čurbes". Anebo informaci, že Dagmar Havlová se kvůli přejmenování ruzyňského letiště zúčastní zasedání vlády,“ ironizuje autor.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…