Doktor Macek si všiml odměn Nagyové. Nečasovi se to nebude líbit

24.01.2012 22:55

Bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek kritizuje vládu Petra Nečase za to, že občanům bezmyšlenkovitě škrtá, její členové však rozdávají nemravně vysoké odměny. Nelíbí se mu také zákoník práce.

Doktor Macek si všiml odměn Nagyové. Nečasovi se to nebude líbit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Podle Macka se vláda snaží naklonit si občany, aby její kroky respektovali. „Stačí pak ovšem jedna jediná informace o zcela nemravných odměnách premiérovy spolupracovnice a veškeré úsilí je nejenom pryč, ale stane se z něho nechutný výsměch,“ píše na svém webu viditelny-macek.cz.

Výsledek moc dobrý nebude

Macek na jedné straně s premiérem souhlasí – snižování byrokratické zátěže podnikatelů je podle něj dobrá cesta. Jenže další opatření brání jejímu prosazení - zvláště pak zákoník práce. „Na tu největší zátěž všech podnikatelů, velmi socialistický zákoník práce, a na nejzhůvěřilejší jeho paragrafy, si vláda netroufne. Výsledek dopadne podle toho...,“ předpovídá.

Macek se k veřejným otázkám vyjadřuje často - nedávno např. odsoudil Holešovskou výzvu, která se snaží svrhnout vládu. Nelíbila se mu hlavně pasáž o tom, že mladí lidé nezakládají rodiny a v Česku neexistuje střední vrstva. Taková slova mohou podle něj mnoho lidí nebezpečně ovlivnit, přitom se nezakládají na pravdě. "Jen velmi málo frustrovaných a demagogií trvale bombardovaných lidí by si dalo tu práci a podívalo se na čísla Českého statistického úřadu," uvedl spolu s přesnými údaji, které dokazují fakta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…