Drábkův muž žene k soudu Jančuru: Nejsem zloděj, naopak jsem ušetřil

19.04.2012 10:28

Vladimír Šiška, náměstek ministra práce podal trestní oznámení na majitele žlutých vlaků Radima Jančuru. Informovala o tom mluvčí ministerstva Viktorie Plívová.

Drábkův muž žene k soudu Jančuru: Nejsem zloděj, naopak jsem ušetřil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek z TOP 09

Šiška se cítí dotčen tím, že jej v rozhovoru pro ČeskouPozici.cz vykreslil jako zloděje. Městské státní zastupitelství v Praze bude prošetřovat Šiskovu žádost, zda se Jančura nedopustil svým výrokem trestného činu pomluvy. Výroky Radima Jančury jsou podle Šišky lživé. "Ministerstvo díky našim krokům šetří na provozních výdajích prostředky v řádu stovek milionů korun ročně. Deformování a překrucování této skutečnosti nepodloženými a lživými pomluvami je nehorázné a pro mne nepřijatelné," uvedl Šiška v tiskovém vyjádření.

?Jančura v rozhovoru pro Českou pozici kritizoval nový software, který má sloužit k výplatě sociálních dávek. "Že ministr Drábek je zase s náměstkem Šiškou de facto zloděj. Když si jeho náměstek udělá bez výběrového řízení program za dvě miliardy, tak to snad musí vědět a musí v tom mít prsty. Na to nepotřebuju důkazy," řekl Jančura v rozhovoru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bob

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…