JXD k drahým hodinkám odboráře Dufka: Zatočil se svou chudobou, ať vede dělníky

01.05.2012 8:52

Server iDnes.cz v pátek jako šokující odhalení zveřejnil zprávu, že šéf Asociace nezávislých odborů Bohumír Dufek nosí hodinky Breitling za 120 tisíc korun. Podle publicisty a novináře Reflexu Jiřího X. Doležala však nezáleží na tom, co člověk jí, nebo si obléká, důležité je hlavně srdce.

JXD k drahým hodinkám odboráře Dufka: Zatočil se svou chudobou, ať vede dělníky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Odborář Bohumír Dufek

Odborář Dufek sice uspokojivě vysvětlil, že drahé hodinky dostal jako dárek k narozeninám od svých příbuzných, ale server iDnes.cz ho podle Doležala lživě obvinil. „Místo aby si redaktoři hlídali, zda jejich šéfredaktor nenosí trenýrky Manolo Blahnik, útočí na odborového bosse kvůli hodinkám. Takový útok je nemravný, nechutný, neopodstatněný, a především lživý!,“ obhajuje Dufka Doležal na webu Reflexu.

Podle něj je totiž správné, že by chudé dělníky měl vést někdo, kdo s chudobou zatočil alespoň ve vlastním životě. Právě proto může být dělnické třídě Dufek vzorem. Lidé totiž potřebují vzor. „Potřebují člověka, jenž jim může být vzorem, který si jako jedna z dominantních figur naší levice dokázal opatřit takové příbuzné, že mají na breitlingy, a jenž přesto, že už je alespoň podle hodinek za vodou, stále myslí na chudé,“ uvádí Doležal.

Podle Doležala nezáleží na tom, co jíte a jaké hodinky nosíte, ale o to, kde jste srdcem.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …