Obvinění ODS v bulváru: Strana může za kolaps Martina Stropnického

14.05.2012 8:02

Nejenom vinohradské divadlo a Tomáš Töpfer herci Martinu Stropnickému způsobili velké trauma. Za kolaps a následnou hospitalizaci může rovnou politická strana ODS, která ho svou hrou doslova uštvala. Píše to nejčtenější deník v republice, bulvár Blesk. A rovnou na titulní straně.

Obvinění ODS v bulváru: Strana může za kolaps Martina Stropnického
Foto: tan
Popisek: Martin Stropnický jako Cyrano de Bergerac

Manželka herce, diplomata a divadelního ředitele Stropnického Veronika Žilková jeho kolaps přičítá nekalým praktikám ODS. Údajně vše začalo tím, že se ředitelem vinohradského divadla stal místo Stropnického Tomáš Töpfer, herec a senátor za ODS. Stropnický byl jmenován šéfem činohry Národního divadla v Brně, ale vzápětí byl odvolán tamějšími občanskými demokraty, píše deník Blesk.

Stropnický si musí jít lehnout do pražské Nemocnice Na Františku kvůli poruše vestibulárního systému. Ta zapříčiňuje ztrátu rovnováhy. Teď herce čeká tříměsíční léčba. „Ano. Na vině je jeden radní, který Martinovi skutečně způsobil trauma,“ sdělila Žilková pro bulvár.

Stropnický Töpfera kritizuje s tím, že nemůže zvládat plnohodnotně práci v několika divadlech a zároveň práci senátora. Z vedení Divadla na Vinohradech tak předčasně odešel.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…