Tomáš Cikrt se směje: Tohle jsou oni, milovníci Ratha

24.05.2012 6:29

Průběh kauzy Davida Ratha již potřetí zajímavě okomentoval bývalý mluvčí ministerstva zdravotnictví Tomáš Cikrt. Podle něho je možné Rathovy příznivce rozdělit do tří skupin, přičemž nejodpornější jsou prý ti, kteří dříve s vazebně stíhaným poslancem spolupracovali a dnes tvrdí, že s ním nemají nic společného a dávno se mu snažili postavit.

Tomáš Cikrt se směje: Tohle jsou oni, milovníci Ratha
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Tomáš Cikrt

Mluvčí někdejšího ministra zdravotnictví Tomáše Julínka z ODS se takto ke kauze vyjádřil na svém facebookovém profilu. Do první skupiny příznivců Davida Ratha se podle Cikrta dají zařadit ti, kteří ho znají pouze z televize a teď hlasitě naříkají a cítí se zrazeni svým idolem a často se také domnívají, že celá kauza je velký kolosální politický podraz.

„Druhou skupinou jsou ti, co s ním přišli do osobního styku a dělali mu křoví, případně které přivedl k funkcím. Dnes tvrdí, že už s ním nemají nic společného, že se mu postavili už dávno a nadávají mu do Stalina,“ analyzuje na svém profilu Cikrt, jehož redakce ParlamentníchListů.cz cituje s jeho svolením.

Jeho nejvěrnější mlčí, asi vědí proč...

Třetí skupinou pak dle jeho slov jsou Rathovy nejvěrnější spolupracovníci, kteří s ním celou prošli celou jeho cestu v politice a teď pouze mlčí. Asi prý vědí proč. „Patří mezi ně Dr. Mach, dr. Buriánek, dr. Sojka a další,“ píše Cikrt.

„Inteligence první skupiny je nejnižší. Nejodpornější je skupina druhá. Třetí skupina je zatím mediálně neviditelná a to je škoda,“ doplnil bývalý mluvčí zdravotnického resortu ke své analýze Rathových příznivců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…