Ředitel Novy: Politická diskuse na Nově? Na podzim

18.06.2012 10:21

Generální ředitel Novy Jan Andruško časopisu Týden vysvětlil, proč se vlastně vysílací čas Televizních novin přes léto prodlouží. „Bude to úspěšná změna,“ poznamenal k tomu kromě jiného Andruško. Navíc potvrdil dohady o tom, že se reportéři Janek Kroupa a Josef Klíma do Novy vracejí. A kdy se plánuje jejich návrat? Na podzim. V tu dobu hodlá také televize spustit nový politický diskusní pořad.

Ředitel Novy: Politická diskuse na Nově? Na podzim
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

Josef Klíma s Jankem Kroupou se na Novu vracejí po téměř dvouletém angažmá v televizi Prima, kde uváděli publicistický pořad Soukromá dramata. V rozhovoru pro časopis Týden jejich návrat potvrdil ředitel Novy Jan Andruško.

Jejich nový pořad budou moci diváci sledovat již od podzimu. „S pány Kroupou a Klímou už jsme téměř dohodnuti. Myslím, že začnou pracovat již velmi brzo, tak, abychom se od podzimu mohli vrátit k veleúspěšnému pořadu Na vlastní oči. U diváků má tato značka velmi dobré jméno,“ upřesnil k tomu Andruško.

Co se týče televizního zpravodajství, tak ředitel zmínil, že změna délky Televizních novin je naplánována prozatím jen na léto, zda tak tomu bude i poté, to se podle něj ještě uvidí.

„Televizní noviny od nástupu nového vedení zpravodajství rostou, čísla sledovanosti se zvyšují, máme velmi dobré ohlasy u diváků. Jsme přesvědčeni, že to bude úspěšná změna,“ zmínil k nejdůležitější zpravodajské relaci.

Nová "Sedmička" je na obzoru

Vrátí se ale na obrazovky i politická diskuse? „S nástupem nového týmu do zpravodajství a publicistiky na tom pracujeme a já doufám, že ji v nejbližší době budeme moci ukázat na obrazovce. Chtěli bychom být trochu originálnější, máme ambici přinést něco trochu odlišného, než na co je český divák zvyklý,“ poznamenal k tomu tajemně Andruško.

Název pořadu ale neupřesnil, přesto zmínil, že tento nový formát spustí televize také na podzim. „Já bych nový formát chtěl mít začátkem podzimu na obrazovce. Název je zatím jen pracovní,“ dodal k tomu ředitel Novy.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…