Bulvár šmejdí u vily Havlové. Přivezli jí prý podivnou krabici

19.06.2012 10:41

Bývalá první dáma Dagmar Havlová si podle bulváru měla objednat zboží, které jako předražené nabízí důchodcům v supermarketech jedna nechvalně proslulá firma. Masážní křeslo s nabídkovou cenou 159 900 korun si podle všeho nechala Havlová přivézt domů poměrně nedávno. Prý pro svou matku. Fotografové deníku Aha! ale byli při tom a stěhování krabice nafotili.

Bulvár šmejdí u vily Havlové. Přivezli jí prý podivnou krabici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dagmar Havlová

Jsou to již tři měsíce, kdy Dagmar Havlová žádala média: Nechte mne být! Není lehké odolávat štvavé koncepci bulváru, stěžovala si. Aha! ale o její osobě psalo i nadále. Před měsícem tak přineslo třeba článek o tom, že Havlová měla utajený milostný vztah s hercem Michalem Peškem, s nímž kdysi hrála ve filmu Křtiny.

Bulvární list předtím ovšem také nezahálel. Přinesl třeba informací o tom, že Havlová jednoho slunečného březnového dne vzbudila nebývalý rozruch na letišti Praha – Ruzyně. Procházela se totiž tehdy letištní halou, ale za rámě si ji vedl neznámý muž. „Utekla snad necelé tři měsíce po manželově smrti do zahraničí s pánským doprovodem? “ tázal se v březnu deník.

Sama Havlová pak na své webové stránce okomentovala svůj údajně nový vztah slovy: „S ohledem na to, že se necítím, po všem co jsem přestála, dost psychicky silná svádět tradiční souboje s prolhaností, které se o mně píší a zanechávají ve mně stopu, žádám bulvár, aby nepřekračoval hranice elementární slušnosti, a aby své štvavé kampaně okamžitě zanechal.“

Koncem března pak manželka zesnulého prezidenta vydala prohlášení, že všechny útoky bulváru předala právnímu zástupci.

Uteklo pár týdnů - a jak se zdá - bulvární fotografové zvaní paparazzi hlídkují se svým fotoaparátem před domem Havlové opět.  Proto jim neuniklo ani stěhování velké krabice s nápisem Massage Chair do střešovického domu, kde Havlová bydlí.

„Jeden z posledních balíků, který do vily dorazil, však budí značné podezření!“ popisuje Aha!.

Nefunkční pilu a troubu nakonec vrátila

K článku k příběhu vdovy pak navazuje bulvár popisováním anabáze jedné důchodkyně.

Šestasedmdesátiletou Hanu Šotkovou totiž nedávno přelstila jistá firma Global Innovation s.r.o. Jde ale prý jen o přejmenovanou firmu Swiss Natur Solution, která podle obchodního rejstříku již neexistuje. Seniorka si od firmy koupila nefunkční motorovou pilu a předraženou troubu.

Paní ovšem nakonec s přispěním deníku dostala svých deset tisíc za navrácené zboží zpátky, ovšem jiní takové štěstí nemají, připomíná Aha!.

„Telefony nezvedají, nekomunikují,“ stěžují si pak napálení důchodci, kteří vnucené zboží z předváděcích akcí chtějí vrátit, anebo alespoň reklamovat. A často pak neúspěšně.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…