Roman Šmucler v šoku: Pád Pospíšila smrdí. Žene nás do náruče bláznů a komunistů

30.06.2012 15:12

Roman Šmucler se přidal na stranu těch, kteří odsuzují odvolání Jiřího Pospíšila premiérem Petrem Nečasem. Na Facebooku napsal, že podobné kroky vedou Česko zpět do náruče komunistů.

Roman Šmucler v šoku: Pád Pospíšila smrdí. Žene nás do náruče bláznů a komunistů
Foto: top09.cz
Popisek: Roman Šmucler

Šmuclerovi se nelíbí hlavně zdůvodnění Pospíšilova odvolání. Nečas tvrdí, že bývalý ministr manažersky nezvládal resort, s největší pravděpodobností to ale vypadá, že se jednalo o jmenování Lenky Bradáčové vrchní státní zástupkyní.

„Tohle zdůvodnění je pane premiére k smíchu! Buď provedl něco zlého a tak to řekněte. Protože to, že chtěl navýšit rozpočet na soudy, když se na ně přesunula nová agenda (třeba z Telekomunikačního úřadu) je snad normální, ne? A šlo mu to prostě nepovolit. Tohle smrdí tak, že to jen naši republiku žene do náruče různým bláznům a komunistům a to nás potěš pánbůh...“ napsal Šmucler.

Šmucler rozhodně není jediný, komu odvolání Pospíšila připadá přinejmenším zvláštní, v Praze se na podporu exministra spravedlnosti konaly dokonce dvě demonstrace.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…