Je to kampaň, Skokan je ubožák! Obhajoba ministra Kalouska

13.07.2012 12:42

Na hlavu ministra financí Miroslava Kalouska se snáší vlna kritiky kvůli jeho telefonátům policejním činitelům. Ozývají se hlasy volající po jeho odvolání. V řadách TOP 09 má ale pevné zastání. Jeho straničtí kolegové svého ministra brání i v souvislosti s údajným hovorem, který měl proběhnout mezi Kalouskem a poslancem Věcí veřejných Petrem Skokanem.

Je to kampaň, Skokan je ubožák! Obhajoba ministra Kalouska
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Někteří z poslanců TOP 09 považují výstup Skokana na páteční schůzi sněmovny za naprosto nepřijatelný a chrlí kritiku naopak na adresu jeho osoby. "Takové nízké chování Skokana nebudu komentovat," poznamenal pro ParlamentníListy.cz místopředseda poslaneckého klubu TOP 09 Jan Husák.

"Zeptejte se pana Skokana, co po dvou letech je za ním za výsledky. Navíc chlap řeší tyhle věci jinak," uvedl místopředseda poslaneckého klubu TOP 09 František Laudát.

Je to kampaň proti Kalouskovi

"Považuji to za součást nesmyslné kampaně vedené proti Miroslavu Kalouskovi," přidává se k ministrově obhajobě místopředsedkyně TOP 09 a poslankyně Helena Langšádlová.

Servítky si nebral ani poslanec Daniel Korte. "Petr Skokan je trapný ubožák," uvedl natvrdo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…