Zemřel redaktor ParlamentníchListů.cz Ondřej Vaněk

17.07.2012 0:00

Se zármutkem a velkou lítostí oznamujeme smutnou zprávu, že v pondělí svůj boj o život se zákeřnou nemocí prohrál redaktor ParlamentníchListů.cz Ondřej Vaněk. Bylo mu 46 let. Zdrcující zprávu jsme se dozvěděli od jeho přítelkyně.

Zemřel redaktor ParlamentníchListů.cz Ondřej Vaněk
Foto: Redakce
Popisek: Ondřej Vaněk

Kromě milované rodiny, příbuzných a přátel po sobě zanechal i malého syna, pro něhož bude ztráta milujícího táty asi nejcitelnější.

S redakcí ParlamentníchListů.cz začal Ondra spolupracovat v průběhu roku 2010 nejprve jako externí redaktor. Od roku 2011 se stal již její ceněnou a nenahraditelnou součástí. I přesto, že jeho život podstatně zkrátila nemoc, nasbíral mnoho životních i profesních zkušeností, o které se neváhal podělit se svými kolegy. Všem nám bude velmi chybět i jeho obrovský smysl pro humor.

Ondra byl typ spolehlivého a dobrosrdečného člověka, na kterého se nezapomíná. Výrazně zapůsobí při svém příchodu a těžko se s ním loučí. Jak praví jeden z citátů neznámého autora: „Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…