Pomluva? Ženatý ministr udržuje intimní vztah s poslankyní od Peake

18.07.2012 6:08

Podle informací ParlamentníchListů.cz se bulvár v nejbližší době chystá „pustit“ do údajného milostného vztahu ministra dopravy Pavla Dobeše (LIDEM) a poslankyně Lenky Andrýsové (LIDEM). Ministr Dobeš je ovšem ženatý a má tříletou dceru.

Pomluva? Ženatý ministr udržuje intimní vztah s poslankyní od Peake
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Dobeš

Jak redakci potvrdilo hned několik důvěryhodných zdrojů z vysoké politiky, ženatý Dobeš prý s Andrýsovou udržuje intimní vztah již delší dobu. Poslankyně Andrýsová navíc podle našich informací celý minulý týden pro tyto účely sháněla v Praze byt. "Během sněmovny byla nonstop na internetu a sháněla byt v centru Prahy," uvedl jeden z našich zdrojů. Na zveřejnění celé věci se podle tohoto našeho zdroje chystá bulvár.

Lenka Andrýsová však v reakci na dotaz ParlamentíchListů.cz takovou informaci popřela. "Vztah s Pavlem Dobešem vyvracím. Nevím, kdo na zveřejnění informace může mít zájem,“ uvedla poslankyně. "Myslím, že by média neměla spekulovat nad podobnými pseudoinformacemi, které pochází z anonymního zdroje,“ doplnila Andrýsová. Ministr dopravy Pavel Dobeš na stejnou otázku dosud nereagoval.

Oba politici se do politiky dostali za Věci veřejné, během dubnové vládní krize však stranu opustili a přidali se k platformě (nyní straně LIDEM) vicepremiérky Karoliny Peake.

Už to tu bylo

Jak ParlamentníListy.cz uvedly v listopadu loňského roku, ministr dopravy Pavel Dobeš si umí poradit se společenskými událostmi. Co se týče jednoho podzimního odpoledne, tak podle zjištění naší redakce napřed stihl akci v pražském hotelu Ambassador Podnikatel roku, kde mu sekundovala vicepremiérka Karolína Peake. Ale sotva oficiální část akce skončila, což bylo těsně před devatenáctou hodinou, už měl namířeno jinam. Jak se později ukázalo, objevil se v pražském klubu SaSaZu. Tam se volila Miss Vysoké školy ekonomické a tam jej také zastihl i bulvární deník Blesk. Ten si všiml zejména jeho náklonnosti právě k Lence Andrýsové.

"Dobeš s Andrýsovou sice dorazili na akci každý zvlášť, jakmile se ale v klubu setkali, nehnuli se od sebe na krok. Společnost jim dělal další poslanec Věcí veřejných Viktor Paggio. Všichni společně postávali u baru ve VIP zóně a zjevně si měli celý večer co povídat," napsal k dvojici Blesk, nejčtenější médium v zemi.

Těsně před volbou vysokoškolské královny krásy vyrazila ale Andrýsová zavěšená do Dobeše na taneční parket, kde to společně pěkně rozjeli. "Tančili na několik písní v kuse, a nebýt blížícího se finále, vydrželi by jistě ještě mnohem déle," popsal taneční řádění dvojice bulvární deník.

Později se prý všechno "sexuální jiskření" semlelo. Když oba postávali u pódia, na němž vyhlašovali Miss školy, tak už se oba drželi vzájemně kolem pasu. "Nejspíš, aby se neztratili v davu," píchl si do nich ironicky Blesk.

Lenka s Kristýnou, Pavel s Petrem

Na večírku pak oba vydrželi až do pozdních hodin, když se loučili, tak se objali. To ale prý ženatý Dobeš nevidí jako nic špatného. "Že se obejmu na rozloučenou s kamarádkou, je snad normální," uvedl k tomu.

Zajímavostí je, že nejlepší kamarádkou Lenky Andrýsové byla podle všech informací současných i bývalých poslanců VV poslankyně a bývalá šéfka poslaneckého klubu VV Kristýna Kočí. O té se mnohokrát spekulovalo, že udržovala intimní vztah s rovněž ženatým kolegou, a to s Petrem Tluchořem.

"A jak to snáší ten váš mladý? Protože se říkalo, že jste píchala s Drobilem," zeptal se v dubnu loňského roku Kristýny Kočí člen frýdecko-místecké organizace Lukáš Vích na nahrávce pořízené během jejich schůzky v pražské kavárně. "No, to se říkalo. Ale s Drobilem jsem nikdy nic neměla," zareagovala Kočí. "Tak potom s Tluchořem," dodal Vích. A Petra Tluchoře již Kočí nezapřela: "No... Jenom proto, abych byla přesvědčivá, aby až se mě zeptaj: Máte poměr s Petrem Tluchořem? Tak já řeknu: Já jsem v životě s Petrem Tluchořem nespala. Ale potřebuju bejt přesvědčivá. Já, když lžu, tak musím být přesvědčivá. Poměr se mnou má. Ale proto to brzdím."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka, Tomáš A. Nový, Olga Böhmová

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…