Miloš Zeman se podrobí operaci zákalu, pak otevře svou kancelář

24.07.2012 13:54

Prezidentský kandidát Miloš Zeman (SPOZ) se podrobí operaci šedého zákalu. Zhruba o dva týdny tak zpozdí otevření své kanceláře, v níž chtěl komunikovat s voliči. Novinářům to dnes oznámil na tiskové konferenci v pražském sídle Strany práv občanů - zemanovci.

Miloš Zeman se podrobí operaci zákalu, pak otevře svou kancelář
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman v rozhovoru

Zeman chtěl volební kancelář otevřít na začátku srpna. Nyní se ale rozhodl podstoupit nejdříve operaci očí. Řekl, že chce být jako prezidentský kandidát "naprosto zdravý člověk". Připomněl, že podobný zákrok nedávno absolvoval i současný prezident Václav Klaus.

Zemanův životní příběh v každé domácnosti

Operace očí je prý jediným lékařským zákrokem, který Zemanovi chybí ke zlepšení jeho zdravotního stavu poté, co se mu uzdravil palec na noze. Šlachu v palci levé nohy mu v únoru operoval přední český ortoped - profesor Pavel Dungl, který v minulosti operoval i Klausův kyčelní kloub.

Zemanův úmysl kandidovat na Hrad Klaus nedávno podpořil. Podle něj je významnou osobností české politiky a vhodným kandidátem na příštího prezidenta. "O prezidentskou kandidaturu by se podle mého názoru měli ucházet lidé, kteří pro naši zemi něco vykonali. Miloš Zeman mezi ně patří," uvedl na konci května Klaus v Mladé frontě Dnes.

Zemanova kancelář, která se má otevřít v polovině srpna, doručí do tří milionů domácností jeho "životní příběh". Prezidentský kandidát poté navštíví všechna krajská města. Počítá také s účastí v rozhlasových a televizních diskusích. Již dříve uvedl, že 50 procent svého času v médiích, na který má kandidát zákonný nárok, poskytne těm soupeřům, kteří za sebou budou mít podporu 50.000 podpisů, aby s ním vedli dialog o problémech občanů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…