Parkanová jako tchoř v kurníku: Soudruh Grebeníček se rozjel

01.08.2012 15:13

Poslanec za KSČM Miroslav Grebeníček se pustil do současné vlády Petra Nečase. Přestože získala důvěru Poslanecké sněmovny, u veřejnosti ji podle něj již dávno ztratila. Členové vlády jsou podle Grebeníčka podezřelí z klientelismu, korupce a zneužívání moci.

Parkanová jako tchoř v kurníku: Soudruh Grebeníček se rozjel
Foto: kscm.cz
Popisek: Miroslav Grebeníček, poslanec KSČM

„O koaličních špičkách se už mezi lidmi běžně mluví jako o organizované prokorupční a klientelistické skupině. Zlé jazyky neváhají označovat tuto skupinu dokonce jako zločinné spolčení reprezentované předsedou ODS a ministry Miroslavem Kalouskem a Karlem Schwarzenbergem. Cílem tohoto uskupení má být pokračující využití veřejných funkcí k zajištění zájmů kmotrů a klientů ODS a TOP 09,“ píše Grebeníček.

Podle Grebeníčka například tlaky na jmenování Lenky Bradáčové vrchní státní zástupkyní jasně ukázaly, že se koalice neštítí ničeho. Navíc připomněl slova předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga, že se přece kradlo vždycky.

„Dovolím si tvrdit, že to, co je pro Kožené, Schwarzenbergy, Parkanové, Vondry a Kalousky rájem, v němž se cítí jako tchoř v kurníku, není dobré pro české občany a republiku. V Česku to smrdí odshora víc, než je těm dole zdrávo. Těm dole, okrádaným, podváděným a ponižovaným, jde stále víc o základní lidská práva a dokonce o minimální podmínky slušné lidské existence,“ myslí si Grebeníček.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…