Papáme se Zdendou. Škromach ukázal bulváru nacpanou lednici

08.08.2012 20:28

Blíží se volby a politici jsou pro úspěch ochotni ukázat skutečně vše - dokonce i obsah své ledničky. Sociální demokrat Zdeněk Škromach se dokonce nechal bulvárem přemluvit k letní akci „Hubneme se Zdendou“. Expertka na hubnutí však z potravin v senátorově plné lednici příliš nadšená nebyla.

Papáme se Zdendou. Škromach ukázal bulváru nacpanou lednici
Foto: rep
Popisek: Zdeněk Škromach

Deník Blesk se rozhodl svým čtenářům ukázat politiky z lidské stránky. Místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach sdílí s bulvárním deníkem své zážitky z letního pokusu zhubnout ze své váhy, která prý původně přesahovala 150 kilogramů.

Poté, co si redaktoři deníku senátora v Praze změřili a zvážili, rozjeli se za ním do Rohatce, kde žije se svojí rodinou, aby se podívali, co má politik v ledničce. Šprýmař Škromach jim však připravil překvapení, když z otevřené ledničky smutně koukal osamělý pomeranč. Pak však se smíchem přiznal, že předváděná lednička je právě mimo provoz a naaranžoval ji pouze pro fotografa.

V té skutečně užívané se objevila řada pochutin, z nichž majitelka zeštihlovacího centra Petra Řehořková zůstala v rozpacích. Například dvoulitrová láhev Coca Coly či několik druhů uzenin dostaly jednoznačně palec dolů. Rovněž několik lahví vína neušlo její kritice.

Podle expertky na hubnutí by se do již tak dost plné chladničky mělo vejít ještě maso, čerstvé ryby a jogurty. Senátor se však pochlubil, že své stravovací návyky již mění. „Už jsem si objednal vlákninu. Tabletky si budu dávat do jídla. Měly by mě zasytit a já bych měl jíst míň,“ vykládal omluvně před plnou lednicí.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…