Ringo Čech: Jandáku, ty kokote, ministrem jsem měl bejt já

11.08.2012 18:43

Všestranný umělec František Ringo Čech, jenž nedávno potvrdil opětovný vstup do politiky, se na svém webu rozpovídal o přátelství s poslancem Vítězslavem Jandákem (ČSSD). Co začalo povídačkami o zlodějinách na radnici, skončilo jednostrannou ignorací telefonátů, míní Čech.

Ringo Čech: Jandáku, ty kokote, ministrem jsem měl bejt já
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Ringo Čech

S poslancem Vítězslavem Jandákem se František Ringo Čech přátelil celý život, svěřuje se ve svém článku s názvem Přátelství a náhle hovno! Seznámili se při natáčení filmu Divoké víno. „On pak byl na pražský radnici dřív než já. Furt jsme se scházeli, on mi vyprávěl o zlodějinách na radnici a já jsem poslouchal. Pak jsem šel na radnici já, on nebyl v té době nikde, tak jsem mu zase já vyprávěl o zlodějinách na radnici,“ píše Čech na svém webu.

Dobré přátelství však podle častého kritika české politiky skončilo ve chvíli, kdy měl Jiří Paroubek jmenovat Jandáka ministrem. „A Slávek od tý doby se mi ani neozval. Ani ťuk! Nebral mi telefony!“ míní Čech s tím, že kdyby Jandák telefon opravdu zvedl, řekl by mu: „Jandáku, sereš mě, ministrem jsem měl bejt já, ty kokote, ale co, když už jsi ty, bok si nevyvrhnu.“

Čech dále popisuje, že zkoušel dokonce volat z jiného telefonu. Jandák sice telefon zvedl, jenže po krátké slovní výměně o dosazení Čecha na náměstka ministra se komunikace opět uzavřela. „Mám pro tebe něco daleko, daleko, daleko lepšího,“ měl Jandák říct Čechovi. Jenže se dodnes ani neviděli, ani neslyšeli.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…