Zvrácené buzny ven! I podpora od Klause. Odpůrci gayů se vyřádili

18.08.2012 15:49

Na nejteplejší den v roce uspořádali odpůrci homosexuální Prague Pride dvě manifestace. Jednu pořádala prezidentovi Václavu Klausovi blízká Akce D.O.S.T. a druhou Mladí křesťanští demokraté. Akci D.O.S.T. podpořil ústy Petra Hájka i prezident Václav Klaus a na obou manifestacích měli příspěvky prezidentší kandidáti Jiří Karas, Zuzana Roithová i Ladislav Jakl.

Zvrácené buzny ven! I podpora od Klause. Odpůrci gayů se vyřádili
Foto: Hans Štembera
Popisek: Průvodem vyvrcholil festival homosexuálů a lesbiček Prague Pride

Setkání Akce D.OS.T. začalo o půl jedenácté u sochy svatého Václava na Václavském náměstí. Akci moderoval předseda sdružení Michal Semín a manifestaci hudebně doprovázel „krylovský“ písničkář Tomáš Hamet, který zpíval o tom, že zástupy úchylů zmocňují se vlády. Byli tam lidé s transparenty „bojujme proti globálnímu oteplování“, „dost bylo homosexualismu“ či s biblickým citátem „Nesmíš obcovat s mužem jako s ženou. Je to ohavnost.“

Podpora od Klause

Hlavním řečníkem byl vicekancléř prezidenta Petr Hájek, který promluvil na konci setkání. „Na tomto místě se sluší říct ´Pochválen buď Pán Ježíš Kristus´. Dovolte, přátelé, abych vás zde všechny pozdravil jménem pana prezidenta a jeho kanceláře,“ řekl na úvod svého proslovu Hájek.

Prague Pride označil za odpudivou fraškou. Média pomáhají podle něho bořit základní civilizační hodnotový rámec a stejně je tomu i při Prague Pride a jsou u toho po bolševicku jednotná a vytváří virtuální obraz reality. Řekl, že veřejnoprávní Česká televize i Český rozhlas by měly být hodnotově neutrální, přitom ale podpořily homosexuály a staly se tak registrovanými mediálními partnery náborové akce homosexualismu. Blesk podle něho oplzle uráží prezidenta republiky, protože ten vyzval, aby byly slyšeny i hlasy než ty, které z nenormality a produkce pornografie dělají normu.

Tvrdá homo-porna

„Ale i do oslav abnormality se ale občas vloudí i krása nechtěného. Třeba když v Hospodářských novinách jsem se dočetl, že snad není úplně potřeba dávat tvrdá homo-porna přímo na hlavní stránky tohoto festivalu, protože by si toho mohla všimnout veřejnost a naštvat ji to,“ řekl Hájek.

Michal Semín na začátku hovořil o tom, že diktatura médií slouží propagaci relativismu a média se vysmívají těm, kteří hájí tradiční hodnoty a zdravý rozum. Homosexualita se podle Semína vymyká normalitě.

„Znám homosexuály, kterých si vážím a které i respektuji právě proto, že by nikdy nepřišli exhibovat na Prague Pride,“ řekl zase místopředseda Akce D.O.S.T. Petr Bahník.

Znesvěcování posvátného místa

Svou zdravici na setkání u sv. Václava poslal předseda Mladých křesťanských demokratů Petr Jurčík. Vyzdvihl ty, kteří přišli, že se nebáli, ačkoli mohou dostat nálepku extremista či radikál. Homosexuálové podle něho akcí na Václavském místě znesvěcují posvátné místo pro český národ a jeho státnost. A o to horší je, že záštitu nad tím si vzal primátor Bohuslav Svoboda a Prague Pride označil za pochod zvrácenosti.

Šéf Hnutí pro život Radim Ucháč považuje homosexualismus za útok na rodinu a národ. „Homosexuální ideologie je založena na lži, na lži, že je rovnocenná rodině. Každá totalita je založena na lži. Když má někdo jiný názor, je zastrašován a označován za extremistu. Na školách jsou pak děti očkovány, že chlapeček s chlapečkem může vést šťastný život,“ zlobil se Ucháč.

Promluvila i Jana Jochová z Výboru na obranu práv rodičů, která je manželskou premiérova poradce pro lidská práva Romana Jocha. Svěřila se s vlastní příhodou, kdy měla v České televizi mluvit o homosexualitě v pohádkách. Maskérka se jí ptala, na co jde a poté, co ji Jochová odpověděla, si zaměstnankyně ČT stěžovala, že prý si pomalu už nepřipadá normální, když má děti a řádně je vychovává a že v ČT vládne atmosféra, která odporuje normálním věcem. „Poděkovala mi, že se nebojím nahlas říct, co je a co není normální. Mluvím zde proto, že nechci, aby moje děti, vaše děti jednou neměly strach mluvit o tom, co je normální,“ řekla Jochová.

Národ vymírá. Pomoci může jen tradiční rodina

Zdravici zaslal i poslanec ODS Jaroslav Plachý, který primátora Svobodu kvůli jeho záštitě nad Prague Pride vyzval k odchodu z ODS. Připomněl, že český národ, ale i postkřesťanský Západ vymírá, což způsobuje sociální i ekonomické problémy. Proto by se mu zdálo normální, kdyby politici podporovali tradiční rodinu muže a ženy, která může předat život další generaci. Politikům, kteří chtějí, aby český národ přežil vzkázal, aby podpořili tradiční rodinu, bojovali proti potratům a vrátili se ke křesťanským kořenům Evropy. Vzpomněl i na to, co během srpnové okupace 1968 svatý Václav pro národ znamenal a proto je pro něj nepřijatelný pochod Prague Pride u tohoto místa.

„Jsem přesvědčen, že křepčení těchto výstředně oblečených a výstředně se chovajících lidí u sochy svatého Václava je pošlapání svatováclavské tradice tak vzácné našemu národu. Je to ostuda pražského magistrátu v čele s jeho primátorem, který nevnímá duchovní význam tohoto místa,“ dodal Plachý.

Koukej bejt tolerantní, nebo dostaneš po tlamě

Pak promluvil exposlanec KDU-ČSL a kandidát na prezidenta Jiří Karas. Podle něho v pozadí ekonomické krize stojí krize morální, jejímiž příznaky jsou například potraty, prostituce a v zahraničí eutanázie. Podle něho homosexuálové svým pochodem chtějí ukázat svou nadřazenost normálním občanům. Za to má odpovědnost každý z nás svou liknavostí.

„Kdybychom všichni byli tak aktivní, jako jsou tito lidé, vypadalo by vše jinak a nemuseli bychom zde protestovat,“ dodal Karas s tím, že aktivní homosexuálové nejdříve slibovali, že po registrovaném partnerství již nebudou mít další požadavky, ale nyní chtějí i adoptovat děti.

Michal Semín přečetl zdravici Klausova tajemníka a kandidáta na prezidenta Ladislava Jakla: „Kolegové, vlastně spíše bych měl říci ´vážení neregistrovaní partneři ve snaze o dobrou věc, zdravím vás z Chebu. Dnes se na Václavském náměstí scházejí dvě skupiny lidí, každá s jinou motivací. Jednu z nich bych charakterizoval heslem: ´co se ukazuje pod peřinou, nemusí se předvádět na ulici´. Tu druhou heslem: ´koukej bejt tolerantní, nebo dostaneš po tlamě´. Hlásím se k té první,“ vzkázal Jakl.

Buzny ven!

Na konci akce zazněl svatováclavský chorál. Po oficiálním skončení akce několik lidí zůstalo u sochy svatého Václava, aby k ní nepustili homosexuály, což se jim podařilo. V hloučku vedle zase několik plešek pokřikovalo na homosexuály: „buzny ven!“, ale k žádné konfrontaci nedošlo.

Mladí křesťanští demokraté pak měli kousek od Václavského náměstí Pochod pro rodinu pod záštitou Dominika Duky. Petr Jurčík zde na úvod řekl, že „teplí“ si vybrali tento den schválně, protože spousta lidí nemohla do Prahy dorazit kvůli právě probíhajícím poutím.

Promluvil zde i předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek či kandidátka KDU-ČSL na prezidenta Zuzana Roithová, podle nichž je rodina základem pro zdravý národ. Jurčík ParlamentnímListům.cz sdělil, že se pochodu účastní dvě stě lidí, manifestace Akce D.O.S.T. na Václaváku se zůčastnmil asi dvojnásobek.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…