Klausův tajemník Jakl beze strachu o ruských Kundích orgiích

20.08.2012 14:03

Na úvod píše o ruské dívčí skupině, jejíž jméno překládá jako „Kundí orgie“ a která prý věrna svému názvu předváděla na oltáři křesťanského chrámu soulož, aby si udělala reklamu. Teď kvůli tomu má oplétačky se zákonem a šiky pokrokových novinářů se mohou zbláznit.

Klausův tajemník Jakl beze strachu o ruských Kundích orgiích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ladislav Jakl na festivalu minipivovarů na Pražském hradě

Své si však myslí o „pokrokových“ novinářích, kteří spustili na obhajobu ruských punkerek křik. „Protože přesně před rokem ze mě úplně stejní novináři udělali nacistu právě za názor, že kapely nemají být trestně stíhány za svou hudbu, i kdyby zpívaly sebevětší pitomosti,“ připomíná jeden ze  svých skandálů.

Připomíná, jak jej strana Zelených dokonce nechávala přešetřit NBÚ jako bezpečnostní hrozbu, protože si kdosi vzpomněl na tři roky stará slova na Jaklově blogu. Tam připomíná, že mezi kapelami zpívají různé "vypatlané makovice, které by za jejich pitominy proti negrům a žlutým měli rodiče vytahat za uši".

„Ale je zatracený rozdíl mezi skutečným násilím, které je odporné v každé podobě a s jakoukoli motivací, a zuřivým zpěvem nějakých trubek. Násilí je třeba trestat důsledně a tvrdě. Ale trestat někoho za písničky, jakkoli pitomé?“ ptá se řečnicky.

Následně mu prý našli další náckovský vroubek, když poskytl rozhovor, při jehož pořízení byl přítomen nějaký údajný nácek. „Rozhovory jsem už poskytl dokonce i deníku Mladá fronta Dnes a nestydím se za to. Ale asi bych měl. A měl bych se ptát každého člověka, se kterým mluvím, jestli náhodou neposlouchá nevhodné kapely, třeba Kundí orgie,“ uzavírá rocker, kandidující na prezidenta republiky.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…