Vít Bárta: Popravu Lessyho odkýval Nečas. Povím vám, jak to proběhlo

31.08.2012 6:43

Ivan Bílek, šéf Generální inspekce bezpečnostních sborů, se v pátek sešel s premiérem Petrem Nečasem (ODS). Oznámil mu, že má připravenou „popravu“ policejního prezidenta Petra Lessyho. Nečas s tím souhlasil a informaci předal vicepremiérce Karolíně Peake (LIDEM) a ministrovi financí Miroslavu Kalouskovi (TOP 09). Toto všechno tvrdí poslanec Vít Bárta.

Vít Bárta: Popravu Lessyho odkýval Nečas. Povím vám, jak to proběhlo
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta

LIDEM se prý trochu durdili, jejich „autentické rozzlobení“ nad policejním pučem nakonec završil Viktor Paggio, který ocenil, že se poslankyně Jana Černochová vzdala členství ve sněmovních výborech. Tím se vyřešila příslušnost nového policejního prezidenta Martina Červíčka k ODS.

„Nicméně pokud chcete opravdu jasný důkaz, že Červíček je s ODS "kámoš", tak je to jeho vlastní doznání. Sotva den ve funkci, najednou Kalousek a Nečas našli po dvou letech pro policii takřka miliardu navíc!“ zdůraznil Bárta ve vyjádření, které zaslal ParlamentnímListům.cz.

  • Bárta popisuje zákulisí politiky ZDE

Pozastavil se nad tím, že kdysi na ministerstvech očividně vadili Radek John i Josef Dobeš, protože vláda škrtala na vnitru a šetřila na učitelích. Najednou se to otočilo.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…