Lháři, vyjel Vít Bárta po svém bývalém chráněnci

10.09.2012 11:12

Faktického lídra strany Věci veřejné Víta Bártu naštval bývalý kolega poslanec Viktor Paggio (LIDEM), který se ve středečním pořadu ČT Hydepark navážel do Věcí veřejných. Bárta tvrdí, že poslanec lhal. Navíc právě VV poslance, který priority véček zradil ve snaze zachránit nespravedlivou vládu Petra Nečase, katapultovala v kariéře.

Lháři, vyjel Vít Bárta po svém bývalém chráněnci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Viktor Paggio

Vít Bárta nechápe, že Paggio hovořil o tom, že to byly právě Věci veřejné, které měly ustoupit od svých programových priorit jen tím, že jsou založeny na netransparentním financování odněkud z Panamy.

Celý text Víta Bárty ZDE

„To je lež jako věž. VV mají naprosto transparentní účet a jsou sponzorovány oficiálními subjekty,“ vysvětluje Bárta na svém webu. Dodává navíc, že financování véček je zcela v souladu se zákonem o financování politických stran, což stojí i ve zprávě protikorupční policie.

Bárta uvádí, že je to naopak program strany LIDEM, jenž se odchýlil od programu VV. „Jsou to právě LIDEM, kteří poškozují schvalováním zákonů občany ČR a straní nejbohatším vrstvám společnosti na úkor středně a nízkopříjmových vrstev,“ píše Bárta.

Na závěr Bárta míní, že VV nesouhlasí s církevními restitucemi, důchodovou reformou v předkládané podobě a už vůbec ne se zvyšováním daní. Právě tyto klíčové zákony premiér Nečas protlačuje s podporou LIDEM, dodává.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…