To je čuně, napsal bulvár o poslanci ODS Aleši Rádlovi a přidal fotky

11.09.2012 7:24

Ve vyjádření pro ParlamentníListy.cz poslanec ODS Aleš Rádl v mírné nadsázce kázal mrkev s brokolicí, kterým by se prý měli tlustí Češi oddávat. V Poslanecké sněmovně si však podle fotek bulváru dopřává rozměrný řízek, a ještě ho konzumuje způsobem, jaký bulvár s gustem rozmázl a označil za nepřehlédnutelný.

To je čuně, napsal bulvár o poslanci ODS Aleši Rádlovi a přidal fotky
Foto: aradl.cz
Popisek: Exposlanec Aleš Rádl

Deník Blesk v minulém týdnu ve Sněmovně zachytil poslance ODS Aleše Rádla, kterak se přímo v poslanecké lavici nepříliš distingovaně láduje chlebem s řízkem. Ten si podle fotodokumentace svou svačinu suverénně odložil přímo na dřevěnou desku své lavice, pokapal citronem a vzápětí nijak esteticky zkonzumoval. Bulvární list etudu okomentoval hádankou: „Pije to jako čuně, jí to jako čuně, chová se to jako čuně, jmenuje se to Aleš Rádl a je to poslanec ODS.“

Pikantní na celé věci může být, že právě Rádl nedávno horlil za lepší stravovací návyky ve společnosti a dokonce kvůli tomu chtěl rušit sníženou sazbu DPH. Podle něj by sloučení sazeb na 17,5 procenta přineslo kromě podpory poptávky po spotřebním zboží rovněž omezení obžerství, vyplývajícího z nízké spotřební daně na potraviny.

Celý komentář Aleše Rádla ZDE

„Já sám jsem přesvědčen, že by bylo lepší, kdybychom se vydali odvážnější cestou a prosadili rovnou sjednocení obou sazeb DPH na 17,5 procenta. Výrazné zlevnění spotřebního zboží by povzbudilo koupěschopnou poptávku, zatímco stravovací návyky by se možná pozvolna jen upravily žádoucím směrem,“ zaperlil poslanec ve vyjádření pro ParlamentníListy.cz, přičemž doplnil, že zdravou alternativou k levnému točenému salámu není dražší buřt, ale vařená mrkev s brokolicí.

Úterní vydáno nejčtenějšího českého deníku Blesk ještě připomenulo několik dalších nezapomenutelných momentů poslance Rádla. Předloni v zimě se prý v jednom z pražských nočních podniků s odhaleným břichel ovíjel kolem tyče a laškoval se striptérkami. A když byl letos zatčen poslanec David Rath, popřál mu dobrosrdečně, aby jej umístili do cely se dvěma homosexuálními recidivisty. „Aby si užil trochu té žánrové zábavy,“ vtipkoval podle bulváru.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…