Vdova po Brzobohatém vyznamenání prezidenta veřejně odmítá. Hrad se brání

16.09.2012 20:15

Manželka populárního, nedávno zesnulého herce Radoslava Brzobohatého, prohlásila v tisku, že si nepřeje, aby ho prezident Václav Klaus vyznamenal státním vyznamenáním in memoriam. A z Hradu přichází odpověď.

Vdova po Brzobohatém vyznamenání prezidenta veřejně odmítá. Hrad se brání
Foto: Hans Štembera
Popisek: Řád zlaté lípy

"Prezident do nejužšího výběru pro státní vyznamenání zařadil Radka Brzobohatého už na jaře. Rozhodně tedy neplatí, že se chce přiživit na jeho smrti, jak tvrdí vdova po panu Brzobohatém, paní Gregorová. Smutek někdy člověku vsune do úst slova, která by pak nejraději vzal zpět," vzkázal přes ParlamentníListy.cz tajemník Václava Klause Ladislav Jakl.

Bulvární server Super.cz totiž uvedl, že Hana Gregorová, je naprosto znechucená z toho, jak se až nyní české politické špičky snaží přiživit na smrti jejího manžela.

„Na páteční Radkův pohřeb ať nikdo z nich nechodí!“ varovala dokonce případné zájemce z řad politiků předem. Nejostřeji se přitom pustila do prezidenta Václava Klause, právě kvůli jeho plánu udělit Radku Brzobohatému in memoriam státní vyznamenání.

Pohřeb herce, který zemřel pouhý den před svými osmdesátými narozeninami, se uskuteční v pátek 21. září od dvanácti hodin ve strašnickém krematoriu. Vdova na něj prý zve všechny, kteří Brzobohatého obdivovali. Ovšem vyjma politické elity.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…