Vondra odsoudil průzkum, ve kterém vyhořel: Mám informace, že jasně vedu

26.09.2012 9:21

Senátor Alexandr Vondra neztrácí kuráž ani při pohledu na průzkumy, které mu slibují při obhajobě senátorského křesla těžký výprask. Agentura SANEP jej umístila až na osmé místo se ziskem dvou procent. Ministr obrany však ujišťuje, že má vlastní průzkumy, podle kterých vede, a takovéto podvodné manipulace s voliči jej nevzrušují.

Vondra odsoudil průzkum, ve kterém vyhořel: Mám informace, že jasně vedu
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Alexandr Vondra kandiduje do Senátu

ParlamentníListy.cz získaly jako první průzkum společnosti SANEP, odhadující šance senátních kandidátů v obvodu Litoměřice. Tento průzkum vycházel velmi nepříznivě pro současného senátora, ministra obrany Alexandra Vondru. Ten sice rozjel v obvodu velkolepou billboardovou kampaň, ale v průzkumu naprosto vyhořel a umístil se až na osmém místě se ziskem 2,1 procenta. Před šesti lety přitom v prvním kole získal 35% voličů.

Před ním se kromě kandidátů velkých stran, například i Tomáše Jarolíma z Věcí veřejných, umístil dokonce i Richard Hartman, kandidát Strany svobodných občanů, který získal téměř dvojnásobek Vondrových hlasů.

„Považuji tento tzv. průzkum za vylhaný od A do Z,“ vyjádřil se ministr pro ParlamentníListy.cz. Je to podle něj absolutně neférová snaha manipulovat veřejným míněním. „Mám své průzkumy, ve který zřetelně vedu,“ šokoval dále. Mimoto prý ví, kdo z kandidátů v kampani pracuje a kdo ne, a proto prognózy nesedí ani u ostatních kandidátů. „Víc na tenhle podvod reagovat nebudu,“ ujistil Vondra. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…