Vít Bárta odhalil exposlance ODS, který prý láká z lidí peníze

28.09.2012 8:53

Poslanec Věcí veřejných Vít Bárta na svých stránkách upozorňuje na bývalého poslance Federálního shromáždění a ODS Michala Malého. Podle něj díky doméně www.rejstrikfirem.cz láká z lidí peníze, když je upozorní na dluh, který mají webu zaplatit.

Vít Bárta odhalil exposlance ODS, který prý láká z lidí peníze
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

Bárta popisuje příběh paní Jiřiny Bendlové, které začaly chodit emaily, že rejstříku dluží peníze za firemní prezentaci. Ona sama však podnikání ukončila už dávno. Na výzvy tedy nereagovala.

„Jednoho dne však dorazila obálka s modrým pruhem a v ní výhrůžky soudem a exekucí - a k úhradě stále tatáž registrace navýšená o penále a úroky. Sedla tedy k počítači a napsala slušnou formou dopis, že jde zřejmě o nedorozumění, žádnou podobnou registraci nikdy nikde nezadávala a rozhodně nic platit nehodlá,“ popisuje Bárta.

Celý článek Víta Bárty ZDE

Paní Bendlová poté zjistila, že za doménou stojí právě Malý. Spolu s občanským sdružení Společná obrana na něj podala trestní oznámení. „Po nějaké době bylo sice trestní oznámení Policií odloženo, nicméně bylo úředně potvrzeno, že Michal Malý nikdy u žádného soudu v ČR po nikom nic z těchto údajných závazků skutečně nevymáhal a zároveň že není schopen prokázat samotné uzavření smluv, ze kterých požaduje plnění a tím pádem jsou jeho domnělé pohledávky zcela nevymahatelné,“ dočteme se na Bártově webu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…