Odborník ze střelnice spekuluje: Vondrouš to snad dělal pro peníze!

30.09.2012 10:54

Ukrývá se snad něco tajemného za pátečním atentátem na prezidenta Václava Klause v Chrastavě? Zatímco bezpečnostní expert Ándor Šándor tvrdí, že jsme mohli mít v pátek jednoho nebo dva mrtvé – tedy buď pana prezidenta, nebo narušitele, případně oba, Miroslav Fiala z pražské střelnice Airsoft aréna celou věc vidí ještě jinak. Za vším jsou totiž podle něj peníze.

Odborník ze střelnice spekuluje: Vondrouš to snad dělal pro peníze!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Václav Klaus

Útočník Pavel Vondrouš, který Klausovi v pátek sedmi ranami z kuličkové pistole poranil ruku, byl již policií obviněn z výtržnictví a v sobotu večer propuštěn z cely předběžného zadržení domů. Hrozí mu dva roky vězení.

Zatímco bezpečnostní experti se předhánějí v kritice ochranky prezidenta, která dle nich selhala přímo katastrofálně, expert ze střelnice, jehož oslovil bulvární deník Aha!, pak celou věci vidí v jiném kontextu: buď někdo chtěl poukázat na neschopnost ochranky, anebo ji chce někdo vyšachovat a dosadit si tam své lidi.

SLEDUJEME kauzu Střelba na Klause

„Když jsme s kolegy viděli video, na němž je zachycen Pavel Vondrouš, dospěli jsme k názoru, že to udělal za peníze. Buď někdo chtěl poukázat na neschopnost ochranky, anebo ji chce někdo vyšachovat a dosadit si tam své lidi, což mi v době před volbami nepřijde neskutečné. Jisté je, že se ukázala neschopnost ochranky. Nedá se říct, že by zaspala, nedělala vůbec nic. Maketa, kterou měl, vypadala reálně a zdálky není možné poznat, zda je pravá nebo ne,“ řekl pro deník Aha Miroslav Fiala z pražské střelnice Airsoft aréna.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…