Advokátka Samková utnula bulvární škemrání: O Partyšové nic neřeknu

12.10.2012 11:18

Advokátka Klára Samková se stala objektem zájmu mnoha bulvárních novinářů, když se objevila informace, že obhajuje jejich oblíbence, zpěvačku Gábinu Partyšovou a jejího partnera Josefa Koktu. Takže byla nucena prostřednictvím Facebooku zájemce rázně poučit o advokátním tajemství.

Advokátka Samková utnula bulvární škemrání: O Partyšové nic neřeknu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka Klára Samková

Doktorka Klára Samková kromě své prezidentské kandidatury rovněž pracuje jako advokátka, a zastupuje rovněž mediálně známé celebrity Gábinu Partyšovou a Josefa Koktu. Jakmile tato skutečnost vešla ve známost, sesypali se prý na ní zájemci z řad novinářů, zda by nebylo možné dostat se k informacím z procesu. Advokátka Samková zájemce rázně odkázala do příslušných mezí.

„Poté, co jsem se zmínila, že zastupuji paní Gabrielu Partyšovou a Josefa Koktu, se na mne jistá média sesypala jako vosy s žádostmi, zda by nebylo mono získat buď přímo texty žalob nebo zda by nešlo zařídit "řízený únik" informací. Takže aby bylo jasno pro všechny: z roviny bulváru jsme se dostali na rovinu práva. Takže odpověď zní: NEŠLO.

Gábina Partyšová a Josef Kokta jsou v současnosti jedněmi z mediálně nejsledovanějších celebrit, jejich fotografie zhlížejí z většiny bulvárních titulů zejména poté, co se podnikatel Kokta přiznal, že očekává nemanželského potomka a zpěvačka Partyšová využila příležitosti k mediálnímu zviditelnění.   


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…