Jindřich Šídlo se vysmál příběhu řidiče Smetany

17.10.2012 8:48

Když se střetne absurdně tupá justiční mašinerie s umanutou narcisní show, vznikne z toho novodobý disident. To je případ Romana Smetany, z jehož kauzy se podle komentátora Hospodářských novin Jindřich Šídla stala směšná estráda.

Jindřich Šídlo se vysmál příběhu řidiče Smetany
Foto: repro YouTube.com
Popisek: Roman Smetana, za počmáraný plakát 100 dní vězení

„Tohle je fakt neuvěřitelná země. Na prezidenta se zde páchají atentáty airsoftovou pistolí a hledaný zločinec odsouzený za malování tykadel si ve volebním štábu ODS poklábosí v přímém přenosu s ministerským předsedou,“ píše Šídlo.

Podle něj se v této aféře všichni zbláznili. Olomoucký dopravní podnik, který na čmárala podal trestní oznámení, ODS, která pedantsky vyčíslila škodu na více než patnáct tisíc, soudkyně Langerová, které mělo dojít, že nejrozumnější je se takového případu vzdát, ale i sám Smetana, který ho začal využívat ke svému zviditelnění. Teď by prý na Pankráci mohl sepsat nějaký dnes tak populární „román z basy“ a posléze jej draze prodat filmařům. Dokument se o něm už točí.

Komedie vyvrcholila, když se teatrálně nechal zatknout v Bartolomějské (symbolu policejní zvůle), za dohledu televizních štábů a hned dvou prezidentských kandidátů.

Šídlo prosí prezidenta republiky, aby Smetanovi udělil milost. Ne jako akt milosrdenství vůči pachateli, ale vůči společnosti, kterou už nebaví tuhle estrádu sledovat.  

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…