FOTO Vít Bárta nechal svléknout modelku. A vystavil si ji

22.10.2012 10:21

Velmi efektivní kampaň pro téma exekuce zvolil exministr dopravy Vít Bárta. Jako předmět diváckého zájmu totiž zvolil nahého modela a modelku. Ty následně vystavil na svém webu.

FOTO Vít Bárta nechal svléknout modelku. A vystavil si ji
Foto: tan
Popisek: Bártova antilichvářská kampaň láká na erotiku

"Nikdo nechce zažít exekuci na vlastní kůži, ale realita je smutná. Počet exekucí překročil únosnou mez a pozvolna přerostl do epidemie, která zachvátila Českou republiku. Jen v minulém roce vydaly soudy přes 930 tisíc příkazů k exekuci, tedy o čtvrtinu více než v roce předchozím," uvedl ke kampani Bárta (VV).

Jak navíc informoval ParlamentníListy.cz, spolu s online prostředím zainvestoval rovněž do billboardů. "Moje kampaň proti lichvářům je v plném proudu. Určitě jste museli v těchto dnech zaregistrovat alespoň jeden z výrazných billboardů, které jsem nechal vylepit v podstatě po celé republice. Na frekventovaných silnicích, v Praze, Brně, Plzni Olomouci, Pardubicích a v dalších městech visí od pondělí celkem 105 billboardů, které mají upozornit na problém lichvaření společností poskytujících rychlé půjčky s nemravnou roční procentuální sazbou nákladů (RPSN). Tato nemravná sazba začíná na číslu 30," konstatoval Bárta.

Ten rovněž na svých stránkách zavedl speciální sekci "Proti lichvě". Té dominuje právě svlečená modelka s nápisem "Vít Bárta varuje".  Podle informací naší redakce má kampaň pokračovat i v následujících týdnech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…