Petr Hájek je prý jenom tasemnice, co vykoukla ze zadku

23.10.2012 12:10

Vicekancléř prezidenta republiky Petr Hájek napsal knihu Smrt v sametu. Václava Havla v ní označil za satanistu, Václava Klause za nástroj pravdy a lásky. Advokáta Václava Lásku taková slova zvedla ze židle a prohlásil, že Hájek je tasemnice, parazit, který občas vykoukne z řitního otvoru.

Petr Hájek je prý jenom tasemnice, co vykoukla ze zadku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek

ParlamentníListy.cz mají Hájkovu knihu k dispozici. Píše se v ní o apokalyptických vizích, o příchodu Antikrista, kterým mohl být například zesnulý exprezident Havel. „Václav Havel – ať vědomě či bezděčně, ale v každém případě aktivně – byl nástrojem sil lži a nenávisti. Ve své misi byl úspěšný. A přesto prohrál. Václav Klaus – ať vědomě či bezděčně, ale v každém případě aktivně – byl nástroj pravdy a lásky. Ve své misi byl neúspěšný. A přesto zvítězil,“ napsal také Hájek.

Máme mít úctu ke Klausovi, i když zaměstnává Hájka?

Podle vicekancléře se Havel naštěstí nestal přezidentem EU, která by se stala diktaturou, Klaus ale zase opustí prezidentský úřad s tím, že z demokracie, o kterou usiloval, se stala mediokracie, a z pravicové politiky se stala její evropská karikatura. Advokát Láska má za to, že podobná slova by bylo lepší prostě ignorovat, není to však možné. Jde totiž o vysoce postaveného člověka, o zaměstnance prezidenta.

"Za prvé v souvislosti s označkováním pana prezidenta air softovou zbraní, hovořili někteří politici o tom, že je třeba mít úctu k prezidentovi, ať je jaký je. Prý z titulu jeho funkce. Jenže jak mít úctu k člověku, který (mimo jiné) zaměstnává a nechává si radit od takovéhoto individua jakým je pan Hájek?" ptá se Láska.

Jako druhý důvod, proč je nutné o knize mluvit, je fakt, že Hájek bere ze státních peněz skoro sto tisíc korun měsíčně. "Pokud kdysi Petr Hájek své slavné vystoupení na téma Darwinova vývojová teorie zakončil slovy „Já rozhodně z opice nepocházím.“, pak s ním souhlasím. Jeho předchůdcem spíše bude tasemnice. Mají totiž oba řadu shodných životních projevů. Oba jsou to paraziti zavrtaní hluboko v trávicím traktu hostitele. A z jeho řitního otvoru vykouknou občas jen za účelem toho, aby jim vyšel další „článek“. V daném případě dokonce kniha," dodává Láska.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…