Na co to koukáte, pánové? Bulvár na sjezdu ODS vyfotil, co neměl

05.11.2012 8:06

Svým stylem pojal referování o kongresu ODS bulvární deník Blesk. „Sex, piškvorky, tenis, vymetání komínů. To vše zajímalo delegáty kongresu víc než osud jejich strany a jejího šéfa,“ píše.

Na co to koukáte, pánové? Bulvár na sjezdu ODS vyfotil, co neměl
Foto: Hans Štembera
Popisek: V Brně se na kongresu volil předseda ODS. Bublina splaskla. Petr Nečas post proti Ivanu Fuksovi obhájil

Bulvár totiž zmapoval činnost delegátů během probíhajícího jednání v sále na brněnském výstavišti i po něm. Kdyby to Petr Nečas tušil, asi by se tolik ze svého znovuzvolení předsedou neradoval, píše deník ironicky.

„Nečas? Radši bunga bunga,“ uvádí článek příznačným titulkem. Skupina členů strany je totiž na fotografii zachycena, jak na notebooku sleduje video, které popisuje společnou zálibu italského expremiéra Silvia Berlusconiho a libyjského vůdce Muammara Kaddáfího v sexuální praktice bunga bunga, v níž prý vynikala Berlusconiho marocká expřítelkyně Ruby.

„Někteří hráli na tabletech piškvorky, další skupina sledovala video s přebornicí v sexuální praktice bunga bunga, jiní se bavili zkoumáním pomalovaných ženských ňader, jiní četli Blesk nebo si zašli na panáčka do přilehlého bufetu,“ popisuje Blesk, který neopomíná zmínit, kterak jeden z delegátů na stránce jeho listu pročítá stránku o vymetání komínů.

Největším zájmem delegátů však byl v Praze probíhající tenisový turnaj Fed Cup. „Dámy a pánové, dovolte mi, abych vám oznámila, že naše tenistky vyhrály Fed Cup,“ oznamovala moderátorka kongresu výsledek zápasů delegátům. Tenis zmínil v projevu i bývalý šéf ODS Mirek Topolánek, když zalitoval, že prošvihl první zápas.

Deník svůj zájem zaostřil i na ministra obrany Alexandra Vondru, když si všímá jeho pospávání během nedělního jednání. „Flámoval přesčas, vzbudil ho Nečas,“ uvozuje titulkem Blesk, jehož reportéři ministra sledovali, jak ještě po půlnoci sedí u piva. Fotografii, která krátce před nedělní jedenáctou hodinou zachycuje pospávajícího Vondru, deník komentuje slovy „Já ten vyjetej volej neměl pít“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…