Volební konference Věcí veřejných ve vysílání ČT24 nezabodovala

18.02.2013 14:41

Mizivou sledovanost přinesl veřejnoprávní televizi přenos z volební konference Věcí veřejných. Na další směřování jedné z pěti parlamentních stran po odchodu Radka Johna z jejího čela bylo zvědavo jen několik desítek tisíc diváků. V odpoledních hodinách ani ne tři z každých sto lidí přítomných u obrazovek.

Volební konference Věcí veřejných ve vysílání ČT24 nezabodovala
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Do čela Věcí veřejných byl na 16. konferenci zvolen Vít Bárta

Věci veřejné zaujaly veřejnost koncem května roku 2010 do té míry, že 569 127 lidí z těch, kteří přišli k parlamentním volbám, jim dali svůj hlas. Podpora této straně však od té doby prudce klesla. Dosavadní předseda Radek John, jehož popularita byla s volebním úspěchem VV spojována, už na sobotní volební konferenci pozici neobhajoval. Novým šéfem strany se stal Vít Bárta. O tom, že Věci veřejné momentálně příliš netáhnou, napovídá i sledovanost jejich jednání.

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že volební konferenci Věcí veřejných sledovalo v sobotu dopoledne mezi 9,30 a 11,30 pouze 69 tisíc diváků při podílu na sledovanosti 5,1 procenta. Ještě slabší výsledek zaznamenalo odpolední jednání mezi 14,30 a 16,30, na něž se dívalo 59 tisíc lidí při podílu na sledovanosti 2,8 procenta.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…