Klausův závěrečný projev vidělo celkem tři čtvrtě milionu diváků

08.03.2013 14:50

Ve čtvrtek večer uvedla Česká televize v hlavním vysílacím čase poslední projev Václava Klause v úřadu prezidenta. Jeho sledovanost převýšila o den dříve odvysílaný rozhovor s končící hlavou státu. Včetně předpůlnoční reprízy vidělo Klausův projev téměř tři čtvrtě milionu diváků.

Klausův závěrečný projev vidělo celkem tři čtvrtě milionu diváků
Foto: Repro Foto: ČT
Popisek: Václav Klaus při svém posledním prezidentském projevu v České televizi

Dvacetiminutovým projevem se ve čtvrtek večer rozloučil s úřadem prezidenta Václav Klaus. Jeho závěrečnou řeč odvysílala veřejnoprávní televize na dvou svých programech. Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že projev Václava Klause sledovalo včetně reprízy před půlnocí více než tři čtvrtě milionu diváků.

Při premiéře od 20 hodin to bylo celkem 647 tisíc diváků (479 tisíc na ČT1 a 168 tisíc na ČT24) při podílu na sledovanosti 15,6 procenta (11,5 procenta na ČT1 a 4,1 procenta na zpravodajské ČT24). Veřejnoprávní televize pak poslední prezidentský projev Václava Klause reprízovala ještě od 23,38 na ČT24. V čase těsně před půlnocí si ho nenechalo ujít 106 tisíc diváků, podíl na sledovanosti činil 9,5 procenta.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …