Aleš Hušák: Odcházím mezi sázející

22.08.2011 11:50

Rozloučení předsedy představenstva SAZKA, a.s. Aleše Hušáka

Aleš Hušák: Odcházím mezi sázející

Vážení přátelé,

dnešním dnem končím jako předseda představenstva SAZKA, a.s., a odcházím mezi sázející. Děkuji upřímně všem spolupracovníkům a lidem, kteří SAZCE věřili a stále věří. Jsem přesvědčen o její síle a budoucnosti.

Jsem hrdý na to, že jsem mohl 16 let stát v čele jedné z nejúspěšnějších českých společností a mohl sloužit českému sportu. A jsem hrdý, že se nám společnými silami podařilo to, čemu věřil jen málokdo. Postavit za extrémně krátkou dobu moderní arénu, kterou tato země potřebovala, která jí už přinesla přes 5 a půl miliardy korun, všechny nás přežije a bude ještě dlouho sloužit lidem v této zemi. Lidé, kteří něco budují a stavějí, tedy i já, se dopouštějí chyb. To dobře vím, zároveň ale věřím, že základy, které SAZKA a ARÉNA mají, se podařilo postavit pevné a trvanlivé.

Děkuji také Vám novinářům. A pokud mohu, prosím Vás o schovívavost v následující době, kdy se budu věnovat novým výzvám.

Přeji Vám všem pevné zdraví.

JUDR. Aleš Hušák

Více:
Hušák je pracant. Zaměstnanci jeho odchod oplakali

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Aleš Hušák

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…