Astrolog Messany: Nečasi, už jen týden, pak to přijde

28.05.2011 12:22

Astrolog Petr Messany pro ParlamentníListy.cz zpracoval horoskop české vlády pro nejbližší týdny. A vyplynulo z něj prý to, že vládu nečekají ani v nejbližší budoucnosti lehké dny, ale naopak přijde období plné zvratů. "Přesto se vláda udrží a nenaplní se ani vize o tom, že by nás čekal převrat nebo nějaká revoluce," říká astrolog.

Astrolog Messany: Nečasi, už jen týden, pak to přijde

Podle postavení hvězd a planet přijdou zásadní změny pro vládu po půlnoci 5. června. "Do té doby vládla vzdušná znamení, která měla posilující a zvedající se tendence. Proto premiér Petr Nečas jako Štír oslaboval a prožíval velmi složité období. To se však po neděli v příštím týdnu zásadně změní a obrátí - což bude znamenat, že se Petru Nečasovi začne opět dařit prosazovat jeho názory a požadavky," řekl ParlamentnímListům.cz Messany.

Čtěte také:


Než však zmiňované datum přijde, ukazují prý hvězdy na to, že čeká českou politickou scénu týden, ve kterém bude stupňován tlak mezi jednotlivými koaličními stranami. "Bude se řinčet zbraněmi, vytahovat různé aféry, pět Střelců, kteří nyní v koaliční vládě zůstali, budou mezi sebou bojovat (šestým byl Vít Bárta)," předpovídá Messany. Po nedělní půlnoci se však situace obrátí a hvězdy začnou být nakloněny úspěchům premiéra.


Věci veřejné čeká velká zrada. Z vlastních řad

Zvláštní pozornost pak ve své předpovědi věnoval astrolog Petr Messany nejmenší koaliční straně, tedy Věcem veřejným.

"Zdá se, že je bude čekat velká zrada uvnitř strany, kterou oni už nebudou schopni zvládnout. Přesto z vlády nezmizí a vsadí na to, že budou chtít být v koaliční vládě spíše v opozici a tvořit tak jakýsi jazýček na vahách při různém hlasování. Vidím to tak, že budou dokonce ochotni jít až do takového extrému, že budou i během hlasování rozděleni a bude záležet na každém jednotlivci zvlášť. Tato taktika jim však dlouho vycházet nebude," poodhalil možnou budoucnost ParlamentnímListům.cz Messany.

Mezi jeho stálými klienty je i řada lidí z řad poslanců i senátorů. Občas proto od nich slýchává i různé kuloární informace. Bez ohledu na hvězdy se prý tak nyní mezi poslanci šušká, že je vůči Věcem veřejným ze strany koaličních partnerů připraveno zveřejnění další finanční aféry.

"Podle horoskopu, který této straně vychází pro nejbližší období, je však pro véčkaře nebezpečím i jejich nová předsedkyně poslaneckého klubu Karolína Peake. Je sice Váha, která měla také v těchto týdnech vzestupnou tendenci ve veškerém svém počínání, přesto na ni hvězdy ukazují jako na možnou nebezpečnou figuru véčkařů. Pokud je můj výklad správný, mohla by být osobou, která je schopná kvůli cíli jít takzvaně přes mrtvoly. A v tom spočívá to nebezpečí," prozrazuje svoji vizi a vysvětlení konstalace hvězd v posledních i následujících týdnech astrolog.

Závěrem však zopakoval, že i když po 5. červnu budou hvězdy v jistém bojovném uspořádání, což s sebou přinese ne zcela klidné události, ale spíš naopak; pád vlády, a už vůbec ne nějakým radikálním způsobem, nehrozí.

Již za pár dnů bude jasné, do jaké míry jsou předpovědi Petra Messanyho přesné. Pravdou je, že když byl naposledy ParlamentnímiListy.cz osloven, aby se vyslovil k budoucnosti Nečasovy vlády, velmi přesně odhadl, že vládu na přelomu jara a zimy budou čekat perné chvilky, stejně tak i oslabení premiéra. I když v současnosti většina lidí sleduje podobné vize spíše s úsměvem, historie uvádí řadu příkladů, kdy se vládci zemí radili ve svém počínání i krocích vládnutí se svými astrology. A ač to samotní politici oficiálně nepřiznávají, jsou prý častými hosty astrologů. Nebo alespoň Petra Messanyho, jak ParlamentnímListům.cz prozradil.


Související:


Čtěte také:

reklama

autor: Alena Hechtová

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…