Bárta: Proboha Zimolo, nedávej KSČM školství. Ať řídí svoz odpadu

15.11.2012 14:24

Více než hodinu debatovali ve středu odpoledne jihočeský hejtman Jiří Zimola (ČSSD) a poslankyně Vlasta Bohdalová (ČSSD) se studenty třeboňského gymnázia, kteří jsou iniciátory protestů a petice za odvolání Vítězslavy Baborové (KSČM) z rady Jihočeského kraje.

Bárta: Proboha Zimolo, nedávej KSČM školství. Ať řídí svoz odpadu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta ve sněmovně

Studentům vadí, že by resort školství v krajské koalici utvořené sociálními demokraty a komunisty měla řídit komunistická zastupitelka a zorganizovali protestní prohlášení s cílem jejího odvolání. Hejtman Zimola slíbil studentům větší participaci na věcech veřejných.

Zimola tímto svým prohlášením ve skutečnosti jen zneužívá značku VV a kryje komunistický návrat k moci. Chápu jej, že neměl při tvorbě koalice moc na výběr, jelikož varianta vládnutí s jihočeským kmotrem Pavlem Dlouhým, tedy velká koalice s ODS, není dobré řešení, ale školství KSČM dávat nesmí. Ať komunisté řídí svoz odpadu, pečují o zeleň místo o rudých vlajek, ale ať nevychovávají další generace.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: Vít Bárta

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…