Bárta přímou volbu nechce, říká nezařazený Škárka

17.12.2011 18:02

Nezařazený poslanec Jaroslav Škárka opět kritizuje svou bývalou stranu Věci veřejné. Tvrdí, že VV a hlavně superguru Vít Bárta nechtějí ve skutečnosti přímou volbu prezidenta.

Bárta přímou volbu nechce, říká nezařazený Škárka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jaroslav Škárka

Škárka sám s přímou volbou nesouhlasí. Podle něj zase budou rozhodovat pouze peníze kdejakých kmotrů a kampaně nebudou transparentní, což mu vadí. Budou tak z toho prý těžit jen politické strany.

Většina voleb ve VV byla zmanipulována

„Vít Bárta však má s přímou volbou své zkušenosti. Většina „přímých“ voleb ve Věcech veřejných byla zmanipulována. To vždy přišel nynější poslanec VV Viktor Paggio jako garant na interní koncepční poradu, přinesl „předběžné“ výsledky přímé volby lídrů kandidátek a Bárta mu vždy řekl, jak má hlasování dopadnout,“ tvrdí Škárka.

Celý článek J. Škárky ZDE

Proto Bártovi podle Škárky nemůže přímá volba vyhovovat – jen těžko by s ní on sám mohl dostatečně manipulovat. „Tonoucí se stébla chytá a „veverky“ se topí už dlouhou dobu. Závažím, které je táhne k voličskému dnu, je především Bárta a zbabělost vlastních členů poslaneckého klubu vymanit se z jeho vlivu,“ kritizuje Škárka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …