Bulvár sledoval prezidenta Klause po pohřbu Havla. Šel na mejdan

24.12.2011 22:00

Ještě ve dvě hodiny se prezident Václav Klaus skláněl před rakví Václava Havla, před čtvrtou hodinou už se dobře bavil na večírku sportovního centra Erpet ve společnosti poslance Borise Šťastného či exprimátora Prahy Pavla Béma, informuje bulvární deník Aha! a přidává fotografie.

Bulvár sledoval prezidenta Klause po pohřbu Havla. Šel na mejdan
Foto: Martin Kovář
Popisek: Prezident Václav Klaus a Dagmar Havlová s dcerou

V pátek se konal ve svatovítské katedrále státní pohřeb Václava Havla. Desítky státníků a významných osobností se s ním rozloučily proslovy a poslední vzpomínkou. Se smuteční řečí vystoupil také prezident Václav Klaus, který vyzdvihl Havlův odkaz a po skončení obřadu položil květinu před jeho rakev.

TÉMA: Skon Václava Havla

A zatímco truchlivá atmosféra po ukončení ceremoniálu ve svatovítské katedrále pokračovala a davy lidí se začaly shromažďovat před strašnickým krematoriem, aby uctily i tam památku zesnulého Havla, fotografové bulvárního deníku Aha! si už v tu chvíli vzali na mušku prezidenta Václava Klause. Ten se po obřadu totiž vydal na večírek sportovního centra Erpet. Jak si bulvár dále všiml, společnost mu tam dělali lidé spojovaní s pražskými „kmotry“, včetně poslance ODS Borise Šťastného nebo exprimátora Prahy Pavla Béma.

Jak dále komentuje fotografie deník Aha!, Klaus prý dorazil na večírek již krátce před čtvrtou hodinou odpolední a okamžitě se začal dobře bavit ve svátečně vyzdobené místnosti plné balonků a jeho vlastních portrétů. V závěru ještě bulvár připomíná, že spolumajitelem firmy Erpet je Václav Petr, o němž podnikatel Andrej Babiš během svého vystoupení v diskuzním pořadu České televize, že mu za peníze nabízel zvrátit veto prezidenta k zákonu o biopalivech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…