Český rozhlas: Lenka Kohoutová hostem v pořadu Kontakt Dvojky

26.03.2013 11:48

Ve středu 27. března bude od 20.05 hodin hostem pořadu Kontakt Dvojky Lenka Kohoutová, poslankyně za Občanskou demokratickou stranu a členka volebního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

Český rozhlas: Lenka Kohoutová hostem v pořadu Kontakt Dvojky
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Kam směřuje Občanská demokratická strana a jaká bude její budoucnost v rámci politického spektra České republiky? Jak vidí problematiku sKaret? Dojde situace až tak daleko, že jejich zrušení budou jednotně žádat všichni koaliční poslanci?  Na to se zeptá moderátor pořadu Jaromír Ostrý.

Lenka Kohoutová bude odpovídat i na dotazy posluchačů. Ti mohou volat do studia živě na telefonní čísla 221 552 424 nebo 221 552 525, své dotazy mohou již nyní směřovat do Českého rozhlasu Dvojky také elektronicky, a to prostřednictvím emailové adresy kontakt@rozhlas.cz.

Český rozhlas Dvojka vysílá živý diskusní pořad Kontakt Dvojky každý všední den od 20.05 hodin vždy na aktuální témata z oblasti zdravotnické, právní, vědecké, politické, ale
i sociální.

Záznam pořadu je k dispozici v iRadiu (audio archivu) vždy následující den po odvysílání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…