Chátra zlodějská. Voliči TOP 09 účtují se svou starostkou, která obědvá za tisíce

03.08.2014 11:52

Vladislava Hujová, starostka TOP 09 na Praze3, po několika dnech mediálního tlaku vydala prohlášení o tom, proč za svůj oběd utratila devět tisíc korun. Na svém Facebooku podala obšírné vyjádření, které okomentovalo hned několik fanoušků strany.

Chátra zlodějská. Voliči TOP 09 účtují se svou starostkou, která obědvá za tisíce
Foto: Hans Štembera
Popisek: TOP 09 představila své kandidáty do Evropského parlamentu

„Účtenka není za žádný soukromý oběd, jednalo se o pracovní jednání šesti osob z vedení radnice Prahy 3 a magistrátu, které proběhlo na jaře 2012," píše Hujová a dodává, že „důvod, proč se účtenka objevuje 2 měsíce před volbami, a navíc v době, kdy jsem byla na dovolené, je myslím, zcela zřejmý. Jsem ráda, že politická konkurence nebyla schopná za 4 roky mého působení na radnici najít nic než tuto účtenku," míní zástupkyně strany Karla Schwarzenberga.

Připomeňme, že drahá účtenka se mezitím stala hitem na sociální síti Facebook. Za tisíce sdílení mohou i vyvěšené články ParlamentníchListů.cz na regionálních hnutí ANO, u předsedy Úsvitu Tomio Okamury, na některých skupinách sociální demokracie a podobně.

A co samotní fandové TOP 09 na Praze 3? „Jedna se obžírá za 9 000 korun, druhá prohlašuje že důchodci nepotřebují peníze protože zažili válku a jsou na bídu zvyklí. To je ta elitní strana, kde chlastá jak předseda, tak i jeho zástupce a vše je OK. Hlavně, když je to s noblesou, to se potom může i zvracet v přímém přenosu, nebo chrápat," uvedl jeden z nich. „Topácká chátra zlodějská," dopsal jiný. „Myslím si, že tímto kauzy paní starostky nekončí, co se proslýchá," doplnil další.

O oběd starostky Hujové se zajímal také bulvární deník Blesk. Jeho čtenáři s ní zúčtovali podobně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…