FOTO Babišovi došel toner, napsal čtenář. Plakáty ANO nemají už ani název strany

15.09.2014 13:02

ParlamentníListy.cz upozornil jeden ze čtenářů na zajímavou reklamní kampaň, která tak ani nevypadá. Pražské hnutí ANO totiž nechalo vyvěsit plakáty, kde absentuje jak název strany, tak typická hesla o makání nebo kontrolách.

FOTO Babišovi došel toner, napsal čtenář. Plakáty ANO nemají už ani název strany
Foto: Daniela Černá
Popisek: Andrej Babiš přijel podpořit kandidáty hnutí ANO do Ostravy

„Asi jim došel toner, posílám vám fotku, která má takový smysl, že všichni už znají jednotlivé lidi z ANO a proto postačí samotná tvář a jméno," uvedl pro naši redakci v pondělí Štěpán Valenta. „Jel jsem kolem Úřadu vlády a kousek za ním našel několik podobných sloupů, tak jsem je vyfotil," doplnil.

ANO v Praze podle aktuálních výzkumů nedosahuje žádných vysokých čísel a krčí se až za TOP 09 a trojkoalici na třetím místě. Navíc je poměrně mocně dotahováno sociálními demokraty, jak upozornily výzkumy agentur Phoenix a SANEP.

ANO v Praze mělo navíc od počátku problémy s personálním obsazením. Nejprve byl vyloučen Jan Kasl, poté centrála Babišova hnutí vyškrtnula i podnikatelku Martinu Schopperovou. Rychlou náhradou se stala donedávna slovenská občanka Adriana Krnáčová. Právě její obličej je v kampani, jejíž fotografie nám zaslal čtenář, vyobrazen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…