Hanáková předvádí divadelní propadák, hřímá šéflidovec Bělobrádek

13.09.2012 12:21

Vydrží ministryně kultury Alena Hanáková (TOP 09) ve funkci i navzdory svému tragickému vystoupení v médiích? Podle názoru lidovců by měla ve funkci ihned skončit, protože součástí ministerské funkce je i vystupování navenek a Hanáková, ale i její podřízení jasně ukázali, že to neumí. Tudíž nemají ve funkcích co pohledávat.

Hanáková předvádí divadelní propadák, hřímá šéflidovec Bělobrádek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně kultury Alena Hanáková

Vystoupení ministryně kultury Aleny Hanákové TOP 09) ke změně na postu ředitele Národního divadla si vysloužilo zvednuté obočí i smích řady občanů. Předseda KDU-ČSL poukazuje na to, že ministryně Hanáková resort kultury soustavně decimuje, a kdyby nic jiného, měla by být odvolána minimálně za to, jak tragicky působí na veřejnosti.

Demise neschopné ministryně je v zájmu celého národa

„Je v zájmu nás všech, aby premiér odvolal ministryni Hanákovou z funkce ministryně kultury. Její politováníhodné vystupování v České televizi, arogantní výroky jejího náměstka Martina Sankota, který omylem zabloudil na pozici dočasného ředitele Národního divadla i asertivní herecká etuda mluvčí ministerstva Markéty Ševčíkové, která nám při tiskové konferenci dala kolektivně vzpomenout na doby minulé - to vše jsou důvody k okamžitému zákroku,“ říká předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek.

Působení Aleny Hanákové ve funkci ministryně připomíná podle názoru lidovců divadelní propadák, se kterým je třeba skoncovat. Čím dříve, tím lépe. Pokud ministryně ve funkci zůstane, mohlo by se stát, že po dalších volbách už nebude na ministerstvu co řídit. Živá kultura prý možná nepřežije.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…