Hazard v Plzni má živit Babišova fanouška i kmotra ODS

23.09.2014 10:37

Na údajně nevěrohodné postoje upozornil Večerník pro Plzeň článkem, který se zabývá obchody s nepřizpůsobivými a zároveň s hazardem.

Hazard v Plzni má živit Babišova fanouška i kmotra ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Herna, ilustrační foto

„Politici vnímají, že si občané herny a ubytovny pro nepřizpůsobivé v Plzni nepřejí, jsou však závislí na lidech, kteří hazard i ubytovny provozují. Štrunc nebo Šrámek jsou příklady jmen politiků, která byste proto měli znát," konstatuje aktuální vydání plzeňského Večerníku.

V něm se Roman Bakala, předseda Veřejných zájmů v Plzni, vyjadřuje jak ke shora uvedeným politikům, tak i k údajnému kmotrovi ODS Petru Štruncovi či Václavu Dobrému, blízkému ANO. Podle Bakaly mezi všemi těmito lidmi probíhá vzájemná podpora, ačkoli často pod jinou nálepkou. Důkazem má být i ta skutečnost, že někdejší člen výkonné rady ODS a zastupitel Plzně Petr Štrunc založil politické hnutí Občané za Lochotín.

Vzájemná podpora se má týkat nejen byznysu s ubytovnami, ale rovněž s hernami a hazardem. Člověk blízký ANO (jehož syn v Plzni kandiduje) Václav Dobrý má vlastnit hotel Slovan, od jehož názvu je odvozena i společnost na výherní automaty Slovan play. A to prý není jediná jeho aktivita v této oblasti: další je firma Elvin či VA-MA-DO play. Dobrý prý navíc paradoxně pro místní Deník řekl, že hazard by se měl omezit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …