Jako by tu byla převaha teploušů. Dušek chválí Hájka

10.08.2011 14:27

JINÝMA OČIMA Některá ministerstva a podniky v Česku se podobají první teplárenské. Tak vtipkuje odborový předák Jaromír Dušek, jehož kdysi kamenovala vlna kritiků za výrok, že ve vedení Českých drah je tolik homosexuálů, že se tam člověk bojí ohnout. V současnosti se staví za prezidentského vicekancléře Petra Hájka, který se na stránkách ParlamentníchListů.cz pustil do gayů, respektive podpory primátora za ODS pochodu Prague Pride.

Jako by tu byla převaha teploušů. Dušek chválí Hájka

„V českých institucích je opravdu hodně gayů a heterosexuál, aby se bál o práci. Ten si přivede do kanceláře leda milenku a udělá z ní sekretářku. Zato homosexuál si tam přivede kamarády, kteří postupně vyštípají všechny ostatní," vysvětluje svůj pohled na věc pro ParlamentníListy.cz předseda Svazu odborářů služeb a dopravy Jaromír Dušek s tím, že se čtyřprocentní menšina stává halasnou většinou. Právě on byl kritizován za výroky proti homosexuálům ve společnosti České dráhy.

Psali jsme:
Hájek opět šokuje: Homosexualita se dá získat. Uzel se směje

SLEDUJEME TÉMA HÁJEK A HOMOSEXUÁLOVÉ

Halasná menšina

Dušek tak zareagoval na vlnu kritiky, která se snesla na hlavu hradního vicekancléře Petra Hájka, jenž se nelichotivě vyjádřil o homosexuálech. „Šlápl do vosího hnízda, a teď ho za to kamenují. Přitom jen veřejně prohlásil to, co si myslí většina obyvatelstva, kterou utlačuje halasná čtyřprocentní menšina. Skoro by se zdálo, že v Česku je, promiňte mi ten výraz, teploušů převaha. Je to podobné, jako když jsem se kdysi o homosexuálech vyjádřil já," míní Dušek s tím, že mimo jiné i tuzemská média jsou prolezlá gayi, proto informují tak černobíle a jiný názor zašlapávají do země.

Petr Hájek pro ParlamentníListy.cz:
Petr Hájek: Jsem kryptofašista. Doznávám se
Praha plná úchylných gayů. S podporou primátora z ODS 
Nakladáčka za gaye. Čtěte, co si myslí ODS o svém primátorovi 

V březnu 2010 označil Dušek ministra dopravy Gustava Slamečku, generálního ředitele Českých drah Petra Žaludu a šéfa úřadu vlády Jana Nováka při rozhovoru pro Lidové noviny za vůdce kliky homosexuálů zodpovědné za masivní korupci.

„Homosexuál Žaluda drží s homosexuálem Slamečkou, homosexuál Slamečka má vazby na homosexuála Nováka. A na ministerstvu dopravy je těch homosexuálů natahaných tak dvacet a ve vedení drah tak třicet, a tihle lidé absolutně ovládají České dráhy. To mi věřte. Já tam chci založit spolek čtyřprocentní menšiny heterosexuálů, abychom měli rovné příležitosti. Můžu vám říct, že se tam bojím ohnout pro tužku na chodbě," prohlásil tehdy Dušek.

Moravec, Pospíšil ti druzí

Česko je podle odboráře Duška opravdu řádně „zateplené" a homosexuálové u koryta k němu pustí jen stejně sexuálně orientované jedince. To prý napomáhá korupci, protože „teplé" bratrstvo hraje malou domů. „Vždyť se na to podívejte. V České televizi je zatím nejvíce vidět moderátor Václav Moravec, na ministerstvu spravedlnosti sedí, byť ho považuji za jednoho z těch lepších ministrů, Jiří Pospíšil a tahle linie se táhne všemi úřady a podniky. Oni si samozřejmě navzájem pomáhají. Navíc tito skrývaní homosexuálové jsou nebezpečnější, než třeba gay aktivista Jiří Hromada. Ten to alespoň řekne napřímo a netají se s tím," podotýká pro ParlamentníListy.cz Dušek.

Psali jsme:
Nekompromisní Marvanová: Zbabělá vláda podvádí. Jde o horentní odměny

SLEDUJEME TÉMA KORUPCE

Podle odboráře není dobré, aby se většina až tak moc přizpůsobovala halasné menšině. V současnosti podle něj homosexuálové už začali utlačovat ostatní. Na ulici používají lascivní gesta, chodí odhalení až moc a tak dále. Odporuje to dobré křesťanské morálce a narušuje morální růst dětí. „Neberu jim jiný náhled na svět, jiné názory, ale oni naopak přes některá média tvrdě vnucují své postoje nám, což není dvakrát demokratické. Takže, ať se nezaštiťují svobodou projevu," doplňuje Dušek.

Dnes začíná několikadenní akce na podporu gayů a leseb v Praze, která vyvrcholí sobotním pochodem Prague Pride. Vicekancléř prezidenta Václava Klause Petr Hájek v ParlamentníchListech.cz nedávno zkritizoval pražskou ODS, protože se rozhodla připravovaný karneval, který se v hlavním městě uskuteční poprvé, podpořit. Lidi s homosexuální orientací pak nazval devianty, což vzbudilo vlnu kritiky.

Dále k tématu:
Gayové fandí levici, myslí si Bátora
Ředitel Prague Pride: Udělali nám skvělé PR
Liška (SZ): Gay pride je dnem ostudy nejvyššího ústavního činitele
Klaus: V mých názorech týkajících se pochodu gayů mě podpořil arcibiskup Duka

Fotokoláž: hns

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…