Jihomoravský kraj se představil na veletrhu SPORT Life 2013

12.11.2013 6:42

Inspirace, pohyb, zábava... to vše byla opět po roce aktivní expozice Jihomoravského kraje na mezinárodním sportovním veletrhu SPORT Life 2013 v areálu brněnského výstaviště.

Jihomoravský kraj se představil na veletrhu SPORT Life 2013
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti, ilustrační foto

Během čtyř dnů – od čtvrtka 7. listopadu do neděle 10. listopadu 2013 - se na ploše pavilonu V hlavně sportovalo. V průběhu těchto dnů se na expozici a sportovních plochách vystřídalo více jak 480 účinkujících a hostů spolupracujících subjektů a partnerských organizací. Na ploše byly k dispozici badmintonové kurty, florbalové hřiště, veslařské trenažery, stoly pro stolní tenis, tatami pro úpolové sporty a taneční či další dovednostní disciplíny.
Slavnostní zahájení a otevření letošního ročníku proběhlo ve čtvrtek 7. listopadu 2013 v expozici Jihomoravského kraje za účasti náměstka hejtmana Václava Božka a sportovních legend Věry Růžičkové, Františka Jursy, Jiřího Dalera, Jana Smolíka a dalších hostů. Součástí zahájení byla také taneční lekce účastníků letošního ročníku StarDance Šárky Kašpárkové a Jana Tománka (DSP Kometa Brno) a křest kalendáře projektu Máš koule na rok 2014 se sportovními osobnostmi současnosti.

Doprovodný program byl koncipován pro návštěvníky všeho věku. V jeho rámci se například uskutečnil seminář „Česko jede“ zaměřený na komplexní podporu cykloturistiky, kde vystoupil také náměstek Václav Božek. Více informací na http://www.bvv.cz/sport-life/ .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-jihomoravsky.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …