Jste fanatik a jde z Vás strach, přečetl si lidovec Bělobrádek. Odpověděl pobaveně

03.01.2013 17:42

Čtenáři ParlamentníchListů.cz se pustili do předsedy KDU-ČSL Pavla Bělobrádka. Je podle nich fanatik a jde z něj strach. Také je zajímalo, z jakého důvodu se zúčastnil kongresu ODS. Lidovecký šéf jim na všechno odpověděl.

Jste fanatik a jde z Vás strach, přečetl si lidovec Bělobrádek. Odpověděl pobaveně
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

Podle jednoho čtenáře jde z Bělobrádka strach a mluví jako fanatik. "Připomínáte mi fanatyka Sládka," napsal čtenář. Předseda lidovců to však okomentoval spíše s úsměvem. „Je vidět, že pana Sládka už si moc nepamatujete,“ odepsal.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Druhý čtenář Bělobrádkovi vyčítá, že je za každou cenu antikomunistou a vyčítal by jim minulost za jakýchkoli okolností – fanaticky. „Komunismus a fašismus jsou ideologie, které do vlády, ani krajské nepatří. Argumenty si rád poslechnu, ale to, že KSČM a DSSS jsou extrémistické strany, to je evidentní. Nikde jsem nenávist neprojevil vůči konkrétním lidem. Ale vůči totalitním ideologiím. Pravda se neukazuje ani volbami, ani hlasováním, ani zákony. To by pak měli pravdu svého času  i nacisti,“ upozornil Bělobrádek.

Poslední čtenář PL.cz kritizuje Bělobrádkovu účast na kongresu ODS. Strana se podle něj spojuje s každým, kdo je u moci. Podle jejího předsedy je to ale nesmysl a byl normálně pozván. „Vždy se snažím osobně přijet na sjezd, či kongres, každé demokratické strany, která mě pozve. Mýlíte se. Jediná strana, která šla s každým, je ČSSD. Ta vládla v posledních dvaceti letech v krajích od ODS po KSČM. Na celostátní úrovni pak i v rámci opoziční smlouvy s ODS. My s komunisty v demokracii nevládli nikdy. Od  roku 1990 nejsme v  páté vládě, takže se mýlíte,“ opravil názor Bělobrádek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: joh

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…