Kalousek obviňoval Bátoru, teď je viněn sám. Boží mlýny, píše Semín

15.07.2012 11:28

Předseda Akce D.O.S.T. Michal Semín píše na serveru Česká pozice o tom, že TOP 09 loni zničila úředníka Ladislava Bátoru. Nyní mluví o estébáckých praktikách ministr financí Miroslav Kalousek. Semín je rád, že nyní Kalousek ví, jaké to je.

Kalousek obviňoval Bátoru, teď je viněn sám. Boží mlýny, píše Semín
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Michal Semín

„Bude to v srpnu rok, co se Miroslav Kalousek a jeho ministerští kolegové z podnikatelského projektu TOP 09 odmítli zúčastnit jednání vlády na protest proti působení tehdejšího předsedy Akce D.O.S.T. Ladislava Bátory na ministerstvu školství. Ať už tím sledovali cokoli, vypomáhali si přitom lživými výroky na adresu zmíněného úředníka,“ napsal Semín.

Předseda Akce D.O.S.T. připomíná, že Bátorovi rasistické postoje nikdo nikdy neprokázal. „Politici i novináři přisuzovali Bátorovi autorství „konečného řešení cikánské otázky“, příklon k fašismu, jindy zas k neonacismu (nevzdělaní lidé tyto pojmy navíc často zaměňují), přičemž v téže větě zpravidla nevynechali předchozí charakteristiku vylučující nálepku údajného bigotního českého nacionalismu,“ myslí si Semín.

Semín tvrdí, že Bátora žádný z těchto postojů nezastával. „Nevím, kdo má ve sporu policejních elit s ministrem financí Kalouskem pravdu, často jde o tvrzení proti tvrzení. Jedno však vím jistě. Ať už je Kalouskova vina v souvislosti s vyšetřováním nákupu letadel Casa jakákoli, naplňuje se na něm, a možná i na celé jeho straně neblahá předpověď o těch, kteří druhým jámu nečestně kopají. Stejně jako rčení o Božích mlýnech,“ dodává Semín.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

8:31 Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

„Myslím, že Ukrajina postupně směřuje ke katastrofě,“ uvedl vysloužilý francouzský generál Dominique…