Karolína Peake měla v Praze nehodu. Následovalo drama

29.03.2013 15:55

V úzkých uličkách pražské Malé Strany se v pátek odpoledne odehrálo malé drama. Hlavní roli v něm sehrál maďarský řidič kamiónu, který urazil zrcátko automobilu, ve kterém se z nákupu vracela vicepremiérka a šéfka LIDEM Karolína Peake.

Karolína Peake měla v Praze nehodu. Následovalo drama
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolina Peake

„Maďarský kamión se rozhodl, že projede nejužšími uličkami Malé Strany a přitom mi urazil zrcátko, respektive zrcátko z 13 let staré audiny, kterou jsem si kvůli nakupování půjčila od tatínka. Stalo se to v Tomášské ulici nedaleko Sněmovny, kde je to uzounké. Neměl tam co dělat. Stála jsem v levém pruhu, kamión odbočoval vpravo a došlo ke střetu. Tak jsem se vydala za ním, troubila, mezitím zavolala policii a na Újezdě ho dohonila,“ popsala Peake deníku Právo.

Poté podle vicepremiérky nastala další peripetie, tedy jak se s řidičem domluvit. „Neuměl ani slovo anglicky. Nakonec se mi spolu s policií podařilo nehodu zaprotokolovat a náhrada škody půjde z povinného ručení kamiónu. Radost má alespoň tatínek,“ dodala Peake.

Na dotaz, zda řidič věděl, že se střetl s vicepremiérkou české vlády, odpověděla: „Ne a asi se to nikdy nedozví.“

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…