Kdo je Roman Zarzycký, kandidát hnutí ANO v Plzni a ředitel HC Plzeň? Zločinec, píše Pravda o Plzni

08.10.2014 20:20

Naše redakce dnes obdržela zajímavý odkaz na článek o kandidátovi do plzeňského zastupitelstva za hnutí ANO a zároveň řediteli HC Plzeň Romanu Zarzyckém. Na webu Pravda o Plzni se píše, že je v současné době trestně vyšetřován pro manipulace se sponzorskými smlouvami, podvody a porušování povinností při správě cizího majetku.

Kdo je Roman Zarzycký, kandidát hnutí ANO v Plzni a ředitel HC Plzeň? Zločinec, píše Pravda o Plzni
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Těchto činů se měl dopustit právě jako obchodní ředitel HC Plzeň, přičemž podle několika důkazů, které má naše redakce k dispozici, včetně trestního oznámení, notářského zápisu o prohlášení poškozeného a jistého zápisu s podpisem samotného Zarzyckého, je zcela zřejmé, že tento člověk je jediný podezřelý v celé cause, pro kterou mu hrozí trest odnětí svobody až 8 let nepodmíněně," píše se na webu.

Jak vyplývá z obvinění, kladeno za vinu je Zarzyckému to, že „jako obchodní ředitel společnosti HC Plzeň 1929 s.r.o. využil omylu spočívající v neplatně uzavřené sponzorské smlouvě, zamlčel podstatné skutečnosti o neuzavřené smlouvě tím, že neinformoval jednatele společnosti a nechal na dresy extraligových hráčů umístit loga mezinárodní letecké společnosti, které jsou chráněné jako mezinárodní ochranné známky a způsobil tak společnosti HC Plzeň 1929 s.r.o. větší škodu, přičemž čin spáchal jako osoba, která má dle smlouvy uzavřené s HC Plzeň 1929 s.r.o. zvlášť uloženou povinnost hájit zájmy poškozeného…, dle § 209 odst. 1,4 písm. b) Trestního zákona.“ Z dostupných podkladů vyplývá, že oba tehdejší jednatelé, tj. Martin Straka a Václav Jáchim, o jednání pana Zarzyckého nevěděli a jednání s domnělým sponzorem včetně podpisu všech listin, byly zcela v režii pana Zarzyckého,“ uvádí se dále v článku.

Dodejme, že Roman Zarzycký do HC Plzeň nastoupil již v roce 2012, a to jako provozní ředitel. V současné době působí na pozici výkonného ředitele. Tým plzeňského ANO rozšířil v červenci letošního roku. Je kandidátem do plzeňského zastupitelstva a zároveň plzeňským volebním manažerem.

Jako důkaz server zveřejnil některé dokumenty. Nejedná se však o obžalobu samotnou, nýbrž o Oznámení o skutečnostech nasvědčujících tomu, že byl spáchán trestný čin.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…